کرملین به جداسازی مخالفان "میانه‌رو" خوشبین نیست

دوشنبه 3 آبان 1395
20:31
کرملین به جداسازی مخالفان سخنگوی رئیس جمهور روسیه تاکید کرد که نسبت به امکان جداسازی میان مخالفان موسوم به میانه‌رو در سوریه و تروریست‌های حلب خوشبین نیست.

به گزارش پایگاه خبری العالم، دیمیتری پسکوف گفت: «هنوز میان گروه های تروریستی و گروه هایی که مخالفان میانه رو خوانده می شوند، جداسازی انجام نشده و این موضوع، سؤال هایی دربارۀ این که آیا به طور کلی این کار امکان پذیر است یا نه، ایجاد می کند».
پسکوف خاطرنشان کرد ادامۀ بمباران ناظران در داخل گذرگاه ها توسط تروریست ها و حمله به مهم ترین خطوط انسانی و در درجۀ اول جادۀ کاستیلو به آتش بس و فرایند کمک رسانی به مناطق جنگ زده و حل بحران سوریه کمکی نکرد.
وی در همین حال، در پاسخ به این سوال که آیا می توان این اظهارات او را به معنای عدم امکان از سر گیری آتش بس انسانی در حلب پیش از جداسازی میان تروریست ها و نیروهای مخالف میانه رو ارزیابی کرد؛ گفت: «من این را نگفتم و این درک از اظهارات من اشتباه است. دربارۀ جزئیات هم می توانید از نظامیان ما سؤال کنید».
سرگئی ریابکوف، معاون وزیر خارجۀ روسیه نیز امروز اعلام کرد که آتش بس انسانی در حلب روز شنبه به پایان رسیده و موضوع از سر گیری آن در حال حاضر مطرح نشده است.
وی طرف های حامی گروه های تروریستی در سوریه را به عدم پایبندی به تعهدات مرتبط با حل و فصل بحران این کشور متهم و تأکید کرد که مسکو و دمشق هنوز به تعهدات خود در این زمینه پایبند هستند.

7- 202
 

0% ...

آخرین اخبار

برنامه والزیتون، درباره زنان ایرانی مقاومی است که با تلاش و اقدامات خود تاثیرات شگرفی در جامعه بر جای گذاشتند.


­صعود سه پله‌ای تیم ملی والیبال بانوان ایران در رده‌بندی جهانی


پیشرفت در مذاکرات انتقال گاز روسیه، گام مهم در تبدیل ایران به هاب انرژی


بازداشت ۳۰ سردسته و مزدور دشمن دخیل در کودتای دی


گسترش اقدامات جنایتکارانه رژیم صهیونیستی همزمان با توسعه پروژه شهرک‌سازی و محاصره قدس+فیلم


دیپلمات موریتانیایی؛سکان‌دار جدید سازمان همکاری اسلامی


قالیباف؛ اگر ما نفت نفروشیم، کسی نفت نخواهد فروخت


وزارت خارجه: «عملیات طرد اقتصادی» آمریکا علیه ایران مصداق تروریسم دولتی است


هراس نتانیاهوی جنایتکار از بادبادک های ساده!


خط و نشان سخنگوی وزارت دفاع برای دشمن با شگفتانه‌های نظامی