مرکز "واکنش سریع" پنتاگون برای مقابله با توان روسیه

سه شنبه 4 آبان 1395
07:02
مرکز پنتاگون از ایجاد "مرکز واکنش سریع" برای برخورد با روند پیشرفت های نیروی نظامی روسیه به ویژه در عرصه قدرت سایبری و پهپادها خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، اریک فانینگ وزیر ارتش آمریکا دوشنبه اعلام کرد که در دو سال اخیر و پس از شدت گرفتن اختلافات میان مسکو و واشنگتن در پی بحران اوکراین، پنتاگون دریافته که نیروهای روسی توانسته اند ابعاد از توان و عملکرد خود را بهبود بخشند و همین موجب شد که ما در وزارت دفاع آمریکا به فکر تشکیل "مرکز واکنش سریع" ویژۀ بررسی فناوری‌های دشمنان احتمالی آمریکا بیفتیم.
به نوشته روسیا الیوم، فانینگ ادامه داد: در 15 سال گذشته بر نوع خاصی از نبردها تمرکز داشتیم و به صورت ناگهانی دریافتیم که ارتش روسیه بسیار بهتر از آنچه ما تصور می کردیم، توان یادگیری و آموزش داشته است.
وزیر ارتش آمریکا افزود: در سه مورد مشخص، نگرانی هایی داریم و این موارد عبارتند از قدرت سایبری، سامانه های ناوبری و وGPS و نیز پهپادها.
وی در عین حال تاکید کرد که در توانایی آمریکا برای مقابله موثر با روسیه، تردید ندارد.

0% ...

آخرین اخبار

اعلام توقف عملیات نیروهای مسلح از سوی قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا


اصرار اروپا بر مواضع نسنجیده؛ فرماندهی هرمزگان نیروی دریایی سپاه تحریم شد


انهدام ۴ هسته تروریستی در جنوب شرق کشور؛ ۱۹ نفر دستگیر و ۵ نفر به هلاک رسیدند


سرپرست وزارت دفاع: پشتیبانی از نیروهای مسلح با قدرت ادامه دارد


در صورت تداوم تجاوز و شرارت با شدت بیشتری با آنها برخورد می‌شود


انفجارهای مهیب در اراضی اشغالی/ اصابت موشک به حیفا + فیلم


نخست وزیر کوزوو در انتخابات پیروز شد


رییس جمهور کلمبیا: فاشیسم در کاخ سفید عقلانیت را مختل کرده است


سفر رئیس‌جمهوری چین به کره‌شمالی با محوریت گسترش همه‌جانبه روابط


چین بر دستیابی سریع به آتش‌بس پایدار در خاورمیانه تاکید کرد