حلقه ارتباطی عناصر داعش در کرکوک از پا درآمد

سه شنبه 4 آبان 1395
08:14
حلقه ارتباطی عناصر داعش در کرکوک از پا درآمد شورای امنیت منطقه کردستان عراق از کشته شدن تروریستی خبر داد که به عناصر داعش کمک کرده بود وارد استان کرکوک شوند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، به نقل از سایت السومریه نیوز، شورای امنیت منطقه کردستان عراق در بیانیه‌ای اعلام کرد، دیروز (دوشنبه) 5 تروریست در داخل شهر کرکوک، در عملیات مشترک اداره مبارزه با تروریسم و نیروهای آسایش کرکوک دستگیر شدند. 
دستگیر شدگان، با عناصر داعش که جمعه گذشته به کرکوک حمله کرده بودند، همکاری داشتند.
بر اساس این بیانیه، پس از تحقیقات مشخص شد، برادر یکی از تروریستهای بازداشت شده به نام "ابو وضاح" که "ابو قدامه" نامیده می شود، از مسؤولان نظامی داعش در "حویجه" است.
ابوقدامه در عملیات عصر دیروز از پا درآمد.
شورای امنیت منطقه کردستان عراق تأکید کرد که ابوقدام عناصر داعش را برای ورود به شهر کرکوک هدایت کرد، و مسؤولیت حمله به ساختمان استانداری را برعهده گرفت.
گروهی از عناصر داعش صبح جمعه گذشته به چند ساختمان امنیتی و دولتی استان کرکوک حمله کردند، و نیروهای عراقی در نهایت توانستند مهاجمان را از پا درآورند و کنترل اوضاع را دوباره به دست بگیرند.

0% ...

آخرین اخبار

۴ نفر زخمی در حادثه چاقوکشی در لندن


ادعای آمریکا درباره لغو بخشی از تحریم‌های مرتبط با ایران


"صاعقه" جان فوتبالیست تایلندی را گرفت + فیلم


بقائی: برنامه‌ای برای سفر به قطر و پاکستان نداریم/بیانیه مشترک ایران و عمان در مرحله تدوین


کشته و زخمی‌ شدن نظامیان صهیونیست در مجدل زون


حمله به یک کشتی در سواحل یمن و غرق شدن آن


گفتگوی تلفنی وزیر خارجه ایتالیا با عراقچی


حماس: فشار بر اسرائیل برای توقف جنایات، شرط اجرای نقشه راه "آتش بس" است


هشدار شدید یمن به عربستان سعودی


چند شهید و زخمی در تازه ترین حملات به جنوب لبنان