6 تاکتیک داعش در موصل

سه شنبه 4 آبان 1395
10:54
6 تاکتیک داعش در موصل گروه تروریستی داعش، در مقابل پیشروی نیروهای عراقی و بسیج و پیشمرگه در موصل، از 6 تاکتیک استفاده می کند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، وبگاه شبکه سی.ان.ان، از این 6 تاکتیک داعش در برابر نیروهای عراقی پرده برداشت و نوشت:

1. مین گذاری و بمب گذاری: داعش از سال 2014 موصل را اشغال کرد و برای بمب گذاری و مین گذاری مسیرهای آن، به اندازه کافی وقت داشت.
2. عملیات انتحاری: داعش، علاوه بر بستن کمربند انفجاری به عناصر انتحاری، از خودروهای بمب گذاری شده با رانندگان انتحاری نیز استفاده می کند. بر اساس اعلام مسئولان عراقی، نیروهای عراقی از زمان آغاز پاکسازی موصل تاکنون 127 خودروی بمب گذاری شده را منهدم کردند.
3. تونل های زیرزمینی: بخش مهمی از تاکتیک های داعش را استفاده از تونل ها تشکیل می دهد، داعشی ها برای تردد در داخل و اطراف موصل، از شبکه گسترده ای از تونل های زیرزمینی استفاده می کنند.
4. حملات غافلگیرانه: در حالی که داعش در موصل، درگیر دفاع است، حملاتی به دیگر مناطق عراق را در دستور کار قرار می دهد و همین تاکتیک را در حمله به کرکوک و رطبه به کار گرفت و تحلیل گران، آن را اقدامی برای بر هم زدن تمرکز نیروهای عراقی در پیشروی به موصل دانستند.
5. عملیات انتقامجویانه: داعشی ها، از ساکنان مناطقی که از پیشروی نیروهای عراقی استقبال می کنند، انتقام می گیرند. به عنوان مثال، پس از آن که مردم منطقه النمرود، هنگام ورود نیروهای عراقی، از آن ها استقبال کردند، داعشی ها، پس از عبور نیروهای عراقی از این منطقه به آن برگشتند و 40 نفر را در این منطقه کشتند.
6. سپر انسانی: عناصر داعش، میان غیرنظامیان مخفی می شوند و از آن ها به عنوان سپر انسانی استفاده می کنند تا از حملات هوایی و توپخانه، در امان بمانند.

206

0% ...

آخرین اخبار

ایران: نقض محرمانگی آژانس، زمینه‌ساز خرابکاری شد


وقوع انفجار در منطقه جیزان عربستان/ اعلام وضعیت اضطراری در ابها


دیدارهای سفیران و نمایندگان دیپلماتیک با عراقچی


لبنان زمین بازی نتانیاهو برای تغییر معادلات منطقه و کشاندن آمریکا به جنگ با ایران


شهادت نوزاد ۲ ماهه لبنانی؛ شبکه های اجتماعی اسرائیل را رسوا کردند


زیردریایی Dive‑LD؛ شناور هوشمندی که سپاه در تنگه هرمز شکار کرد


تأکید سران قوا بر تحکیم وحدت ملی و صیانت از اقتدار ایران در نشست سه‌قوه


شکار و غنیمت‌گرفتن یک فروند زیرسطحی هوشمند دشمن آمریکایی در تنگه هرمز


رایزنی‌های چندجانبه وزیر اقتصاد در مسکو/ تقویت حضور ایران در بازار ۱۸۰ میلیون نفری اوراسیا


اعتراف آمریکا به شکست در برابر ایران