فرار مغز متفكر داعش با میلیونها دلار و یک زن آلمانی!

چهارشنبه 5 آبان 1395
10:46
فرار مغز متفكر داعش با میلیونها دلار و یک زن آلمانی! یکی از سرکردگان ارشد داعش که به "مغز متفکر مالی" این گروه مشهور است، با میلیون ها دلار پول در شهر موصل در این استان ناپدید شد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، یک منبع محلی در استان نینوای عراق به شبکه السومریه نیوز گفت: مسئول دیوان محاسبات گروه تروریستی داعش به نام "ابی معتز القطحانی" به همراه یک زن آلمانی که مسئول جذب زنان انتحاری ِ خارجی این گروه بود، در شرایط مبهمی ناپدید شده است.
وی افزود: القحطانی از افراد نزدیک به سران داعش است و مغز متفکر مالی این گروه به شمار می رود، و کلیدها و اسرار مالی این گروه را در اختیار دارد.
این منبع خاطرنشان کرد: ناپدید شدن القحطانی برنامه ریزی شده بود، زیرا پرونده های مهم و میلیون ها دلار پول نیز با او ناپدید شده است.
به گفته این منبع، زن آلمانی مسئول جذب زنان در گروه داعش نیز یکی از مهمترین عناصر زن این گروه به شمار می رود که در پس پرده جذب دهها دختر از چند کشور خارجی و اروپایی قرار داشت.
این سرکردگان مهم داعش همزمان با تداوم عملیات نیروهای عراقی برای آزادسازی شهر موصل از دست گروه تروریستی داعش ناپدید شده‌اند.

0% ...

آخرین اخبار

مقاومت عراق: اسرائیل باید بهای تجاوز خود به لبنان را بپردازد


پزشکیان در گفتگو با مکرون: آتش‌بس در لبنان جزو شروط طرح ۱۰ ماده‌ای ایران بوده است


حزب‌الله: جنایت دشمن، عزم ما را برای مقاومت بیشتر می‌کند


قالیباف: پس از ۳ نقض کلیدی چارچوب مورد توافق، آتش‌بس و مذاکره ‌بی‌معناست


رای گیری دموکرات‌های سنا هفته آینده درباره اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران


عراقچی: جهان در حال نظاره است که امریکا به تعهداتش عمل می کند یا نه!


ایران جنایات رژیم صهیونیستی به لبنان را بشدت محکوم کرد


سفیر ایران در نروژ: ایران در هر صورت پیروز است


سردار موسوی: میدان در تدارک پاسخ سنگین به جنایات وحشیانه رژیم صهیونیستی است


عراق جنایات صهیونیست‌ها در لبنان را محکوم کرد