رهگیری پهپاد آمریکایی در زمان حمله به مدرسه سوری

جمعه 7 آبان 1395
09:43
رهگیری پهپاد آمریکایی در زمان حمله به مدرسه سوری سخنگوی وزارت دفاع روسیه اعلام کرد رادارهای این کشور، وجود یک فروند پهپاد امریکایی را که برای عملیات بمباران و شناسایی به کار می رود، در حین گشت زنی بر فراز ادلب در زمان حمله به مدرسه دهکده "حاس" رصد کرده اند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم به نقل از سایت روسیا الیوم، ژنرال ایگور کناشنکوف سخنگوی وزارت دفاع روسیه، گفت: این پهپاد امریکایی از نوع "ام کیو-۱ پرداتور" بود.
وی خاطرنشان کرد که در روز چهارشنبه 5 آبان ماه 1395(26 اکتبر) هیچ هواپیمای روسی بر فراز منطقه مزبور پرواز نکرده است.

پیش از این گروه های مخالف و نیروهای امدادی سوریه معروف به "کلاه سفیدها" اعلام کرده بودند که هواپیماهای روسیه مدرسه دهکده حاس را بمباران کرده‌اند.

گفته می‌شود شاگردان مدرسه در حال آماده شدن برای رفتن به خانه‌های خود بودند که هدف قرار گرفتند. 

کناشنکوف افزود: "این یک واقعیت است. ما عکس ها و ویدیوهایی را که برخی رسانه ها به عنوان گواهی بر حمله به مدرسه حاس و تخریب آن، منتشر کرده اند تحلیل کرده ایم و به این نتیجه رسیده ایم که این عکس ها و فیلم ها صرفا مونتاژی از یک مجموعه فیلم و عکس است که با لنزهای مختلف در زمان های مختلف گرفته شده است."
وی تصریح کرد، عکسی که از پهپاد روسی منتشر شده است، نشان می دهد که مدرسه حاس در آن زمان کاملا سالم بوده و هیچ حفره ای در محوطه مدرسه که معمولا به هنگام انفجار بمب ایجاد می شود، وجود ندارد.
سخنگوی وزارت دفاع روسیه گفت: گزارش نیروهای امدادی سوریه معروف به کلاه سفید‌ها ساختگی است وهمه این ها نشان می دهد که رؤسای یونیسف باز هم فریب "کلاه سفیدها" را خورده اند. 

به دنبال وقوع حمله به مدرسه دهکده حاس سوریه و نسبت دادن این حمله به روسیه از سوی مخالفان، بان ‏کی ‏مون، دبیرکل سازمان ملل متحد، روز پنجشنبه با انتشار بیانیه ای خواهان تحقیقات بین المللی فوری درباره بمباران این مدرسه‌ در استان ادلب سوریه شد که گزارش ها حاکی از کشته شدن حداقل ۲۲ کودک در آن است.

فعالان می‌گویند شش معلم نیز در حمله روز چهارشنبه کشته شدند.

208 ـ 211

0% ...

آخرین اخبار

شروط ۱۰ گانه کتائب سیدالشهداء عراق برای پذیرش انحصار سلاح


گروه های فلسطیی با رد برگزاری انتخابات، بر وفاق ملی برای مدیریت پسا جنگ تاکید کردند + فیلم


گزارش العالم از تشدید حملات رژیم صهیونیستی به کرانه باختری با اهداف انتخاباتی + ویدئو


عراقچی: باید مراقب باشیم وحدت و انسجام ایجادشده در جنگ ۴۰ روزه ادامه پیدا کند


رژیم صهیونیستی بیمارستان شهدای الاقصی غزه را هدف قرار داد+ فیلم


افتتاح و بهره‌برداری همزمان از ۱۸ هزار و ۹۱۰ طرح در کشور


تشدید حملات رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان؛ حمله هوایی به چند منطقه


قالیباف: ثمره وحدت، شکست دشمن بود/ امنیت مبتنی بر دخالت قدرت‌های فرامنطقه‌ای، شکننده است


واکنش طالبان به تقویت مرز تاجیکستان؛ «افغانستان تهدید نیست»


سرپرست وزارت دفاع: ماموریت ما قدرت‌سازی برای ایران است