پایگاه هوایی امارات در شرق لیبی؟!+ عکس

جمعه 7 آبان 1395
12:59
پایگاه هوایی امارات در شرق لیبی؟!+ عکس سایت تخصصی "IHS Jane" ویژه امور نظامی و ماهواره از اقدام امارات به تأسیس یک پایگاه هوایی در نزدیک شهر "المرج" در شرق لیبی خبر داد که هواپیماهای تهاجمی سبک و پهپاد در آن رفت و آمد می کنند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم به نقل از سایت روسیا الیوم، این سایت تخصصی انگلیسی روز پنج شنبه 6 آبان ماه (27 اکتبر) گزارش داد، عکس های ماهواره ای که از شرکت دفاعی و فضایی ایرباس دریافت کرده است، نشان می دهد امارات در فرودگاه "الکاظم" در لیبی مشغول فعالیت است. در این سایت تخصصی آمده است امارات با تأسیس این فرودگاه و با استفاده از این هواپیماها، از نیروهای ارتش لیبی پشتیبانی می کند. 
سایت IHS Jane آورده است، پایگاه "الکاظم" اوایل سال جاری، زیرساخت بسیار ناچیزی داشت اما پس از ماه مارس ( اسفند)، وضعیت تغییر کرده و ساختمان های جدیدی در آنجا رصد شده و فعالیت های ساختمانی در زمینه آشیانه هواپیماها در حال اجراست. به نوشته این سایت، این پایگاه از مارس تا ژوئن (اسفند تا خرداد) سال جاری میلادی به بهره برداری رسید.
اما در مقابل برخی صفحه های وابسته به ارتش ملی لیبی به فرماندهی خلیفه حفتر، در شبکه های اجتماعی وجود پایگاه اماراتی در این منطقه را تکذیب کرده و گفته اند این فرودگاه صرفا فرودگاه کشاورزی است.
البته ممکن است آنها منظورشان، فرودگاه کشاورزی "المرج" در منطقه "الصلیعایه" در جنوب شهر باشد.

208 ـ 211
0% ...

آخرین اخبار

بازگشت کارکنان «ناو لاوان» به کشور پس از ۷ ماه


عراقچی: داغ میناب، زخم ابدی بر جان ایران است


شیخ الرفاعی: بیعت با رهبر انقلاب اسلامی ضروری است


پزشکیان سالروز ولادت نبی مکرم اسلام(ص) را به سران کشورهای اسلامی تبریک گفت


نبیه بری: هیچ جایگزینی برای حضور نیروهای بین‌المللی در جنوب لبنان وجود ندارد


پاسخ قالیباف به ادعاهای گزاف مسئول برنامه تحریم ایران در کابینه ترامپ


نوجوانان والیبالیست ایران مقتدرانه قهرمان جهان شدند


تشکیلات خودگردان خواستار اقدام فوری بین‌المللی در برابر تروریسم شهرک‌نشینان شد


شروط ۱۰ گانه کتائب سیدالشهداء عراق برای پذیرش انحصار سلاح


گروه های فلسطیی با رد برگزاری انتخابات، بر وفاق ملی برای مدیریت پسا جنگ تاکید کردند + فیلم