فدریکا موگرینی وارد ایران شد؛ محور گفتگوها چیست؟

شنبه 8 آبان 1395
00:25
فدریکا موگرینی وارد ایران شد؛ محور گفتگوها چیست؟ فدریکا موگرینی، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، دقایقی پیش وارد تهران شد.

یه گزارش پایگاه خبری شبکۀ العالم، خبرگزاری ایرنا اعلام کرد این مقام مسئول در اتحادیه اروپا وارد تهران شده و طبق برنامه ریزی، قرار است فردا (شنبه) با حسن روحانی رئیس جمهوری کشورمان رایزنی کند. هماهنگ‌کننده سیاست خارجی اتحادیه اروپا در سفر کوتاه خود به تهران فردا (شنبه، 8 آبان) با محمدجواد ظریف، وزیر خارجه کشورمان، نیز دیدار و گفت‌وگو خواهد کرد. طبق آنچه که اعلام شده است، محور گفت‌وگوهای این دیپلمات عالی‌رتبه اروپایی با مقامات ایران، بحث سوریه خواهد بود.

موگرینی بعد از ظهر فردا، تهران را به مقصد ریاض ترک خواهد کرد. بر اساس این گزارش، فدریکا موگرینی چند روز پیش نیز اعلام کرده بود که گفت‌وگوهای اتحادیه اروپا با ایران و عربستان، دو کشور موثر در منطقه در ارتباط با سوریه به زودی آغاز می‌شود.

سفر موگرینی به تهران در حالی انجام می‌شود که اواسط هفته گذشته اتحادیه اروپا سند راهبردی رابطه بین ایران و اتحادیه اروپا را به تصویب رساند. همچنین قرار است، دور دوم گفت‌وگوهای ایران و اتحادیه اروپا نیز در نوامبر سال جاری در بروکسل برگزار شود.

0% ...

آخرین اخبار

غریب‌آبادی: به عاصم منیر گفتیم به آمریکا بی‌اعتمادیم


گفت وگوی تلفنی وزیر امور خارجه و فرمانده ارتش پاکستان


فرمانده قسد انحلال این نیرو را اعلام کرد


تجمع پرشور مردم صنعا در ابراز عشق به پیامبر اکرم (ص)/ گردهمایی عظیم «میلادی نبوی» یمن را به لرزه درآورد


قالیباف: نقش ایران و عراق در ایجاد نظم منطقه ای تعیین کننده است


گزارش خبرنگار العالم از شادی یمنی‌ها در جشن میلاد رسول الله (ص)


گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و قطر


افزایش رسمی تلفات نظامیان آمریکا در ایران؛ پنتاگون در تدارک افزایش سردخانه‌ ها


دو هفته قطعی برق در یکی از شهرهای محروم آمریکا؛ بحران در گرمای تابستان


البوسعیدی: مذاکره با عراقچی سازنده بود