جنگنده‌های ائتلاف، بار دیگر عراقی‌ها را زدند

شنبه 8 آبان 1395
11:38
جنگنده‌های ائتلاف، بار دیگر عراقی‌ها را زدند جنگنده های ائتلاف آمریکا، بار دیگر، شماری از نیروهای ارتش عراق را به جای داعش، هدف قرار دادند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "نور الدین قبلان" معاون رئیس شورای استانداری نینوا، روز شنبه اعلام کرد: جنگنده های ائتلاف بین المللی، نیمه شب گذشته، به اشتباه نیروهای یگان 16 ارتش عراق را که در منطقۀ عملیاتی تلکیف در استان نینوا مستقر بودند، بمباران کردند و دستکم 4 تن از سربازان عراقی را به شهادت رساندند.

نور الدین قبلان

قبلان با انتقاد از اشتباهات مکرر جنگنده های ائتلاف به سرکردگی آمریکا، گفت: از ائتلاف می خواهیم واحدهای ارتش عراق را از پایگاه های گروه تروریستی داعش، تشخیص دهند، به ویژه که در حال حاضر، عملیات نظامیِ بیرون راندنِ داعشی ها از نینوا، به خوبی در جریان است.

این چندمین بار است که جنگنده های ائتلاف بین المللی مبارزه با داعش، نیروهای عراقی را بمباران کرده و همچنین برای داعشی ها جعبه های مهمات پرتاب کرده اند. ائتلاف آمریکا ادعا کرده که این اقدامات اشتباهی صورت گرفته است!

205

0% ...

آخرین اخبار

وال استریت ژورنال: معاون وزیر جنگ آمریکا استعفا کرد


تجاوز رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان با گلوله‌های حاوی فسفر سفید


عراقچی: آمریکا باید به تعهدات خود و تفاهم‌نامه اسلام‌آباد بازگردد


بقایی: اتحادیه اروپایی نقش خود را در حد مجری اوامر آمریکا تقلیل داده است


نماینده پارلمان لبنان: به قدرت ایران و رهبر آن تکیه داریم و به هم‌پیمانی با تهران افتخار می‌کنیم


ستادکل نیروهای مسلح: تجاوز از هیچ مبدایی تحمل نمی‌شود


ایران، لبنان، فلسطین؛ معادله‌هائی که ترامپ و نتانیاهو نتوانستند با جنگ آنها را به نفع خود تغییر دهند + ویدئو


نجات ۱۶۳ کودک از یک باند قاچاق، فلوریدا و جهان را تکان داد+فیلم


پزشکیان میهمان ویژه مراسم افتتاحیه بازی‌های جهانی عشایر در بیشکک + فیلم و عکس


نبیه بری: به هیچ‌وجه از حق لبنان برای پیگرد "اسرائیل" به‌دلیل تجاوزاتش چشم‌پوشی نمی‌کنیم +فیلم