تصاویر بازسازی پناهگاهی که هیتلر در آن ازدواج و خودکشی کرد

سه شنبه 11 آبان 1395
02:52
تصاویر بازسازی پناهگاهی که هیتلر در آن ازدواج و خودکشی کرد آلمان نمونه‌ای واقعی از پناهگاه زیر زمینی و نفوذ ناپذیر هیتلر را که او آخرین روزهایش را در آن گذراند، افتتاح کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکۀ العالم، بی بی سی نوشت این سازه در یک پناهگاه متعلق به دوران جنگ جهانی دوم در برلین ساخته شده است.
هیتلر آخرین مقطع زندگی خود، در پایان جنگ جهانی دوم، را در پناهگاهی زیر زمینی سپری کرده بود. با شدت یافتن حملات به برلین، هیتلر همراه برخی نزدیکانش به این پناهگاه نقل مکان کرد. از جمله همراهان هیتلر در این پناهگاه، می توان به اوا براون، معشوقۀ او، اشاره کرد که در آخرین ساعات زندگی با یکدیگر ازدواج کردند.
پناهگاه بازسازی شده اتاق نشیمن و دفتری را که هیتلر از آن جنگ را مدیریت می کرد در خود جای داده است. افزون بر این، در این پناهگاه، اثاثیه ای مانند اثاثیۀ پناهگاه اصلی قرار گرفته است. تصویری از آخرین حضور علنی هیتلر، خارج از پناهگاه، نیز در مکان نصب شده است. او در 30 آوریل 1945 در پناهگاهش خودکشی کرد.
 

 

0% ...

آخرین اخبار

بهای نفت در بازارهای جهانی کاهش یافت


وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند


درگیری تازه مرزبانان پاکستان و افغانستان زیر سایه تداوم جدال دیپلماتیک


گزارش العالم از دادگاه رسیدگی به شکایات خانواده‌های قربانیان تجاوز آمریکا و اسرائیل+ فیلم 


۷۵ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


تأکید سران عراق و مصر بر ضرورت پایان درگیری‌ها در منطقه


بازداشت جاسوس مراکز تولید قطعات موشک و پهپاد