وزیر دفاع روسیه:

"مخالفان میانه‌رو‌" شهروندان سوری را می‌کشند

سه شنبه 11 آبان 1395
14:55
وزیر دفاع روسیه، گروه‌های مسلحی را که "مخالفان میانه‌رو" نامیده می‌شوند، به قتل شهروندان سوری متهم کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم "سرگی شویگو" روز سه شنبه به خبرنگاران گفت: بیش از 2 هزار نفر از کسانی که "مخالفان میانه‌رو" نامیده می‌شوند با پشتیبانی 22 تانک و 8 خودروی زرهی و 8 خودروی انتحاری که مجهز به موشک انداز هستند، به طور گسترده به مناطق مسکونی، مدارس و بیمارستانهای حلب حمله کرده‌اند.
وی افزود: اقدامات "مخالفان میانه‌رو" باعث می شود که فرایند سیاسی تا زمان نامشخصی به تأخیر بیفتد.
شویگو تأکید کرد: روزانه ده‌ها شهروند در حلب که سعی می‌کنند خودشان را به گذرگاه‌های انسانی برسانند، به دست عناصر مسلح کشته می‌شوند.
شویگو اظهار داشت: آیا این‌ها همان مخالفانی هستند که می‌توان با آنها توافق کرد؟ باید تروریستها را در سوریه با کار مشترک از بین برد، نه این که در مسیر فعالیت هم پیمانان مانع ایجاد کرد، زیرا عناصر مسلح از این امر به نفع خود سوء استفاده می‌کنند.
شویگو تأکید کرد که ارتش روسیه از 16 روز قبل به دستور ولادیمیر پوتین رئیس جمهور، عملیات هوایی در حلب انجام نمی‌دهد.
وزیر دفاع روسیه همچنین با اشاره به جنجال به راه افتاده در غرب به خاطر عزیمت گروهی از کشتی‌های جنگی روسی به سوی مدیترانه، از مواضع برخی کشورها به دلیل خودداری از ورود کشتی‌های روسی به بنادر آنها به دلیل فشارهای واشنگتن و ناتو، اظهار تعجب کرد.

0% ...

آخرین اخبار

بهای نفت در بازارهای جهانی کاهش یافت


وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند


درگیری تازه مرزبانان پاکستان و افغانستان زیر سایه تداوم جدال دیپلماتیک


گزارش العالم از دادگاه رسیدگی به شکایات خانواده‌های قربانیان تجاوز آمریکا و اسرائیل+ فیلم 


۷۵ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


تأکید سران عراق و مصر بر ضرورت پایان درگیری‌ها در منطقه


بازداشت جاسوس مراکز تولید قطعات موشک و پهپاد