آزادسازی ساختمان رادیو و تلویزیون موصل

سه شنبه 11 آبان 1395
16:45
آزادسازی ساختمان  رادیو و تلویزیون موصل العالم- فرمانده نیروهای مبارزه با تروریسم عراق لحظاتی قبل از آزاد سازی ساختمان رادیو و تلویزیون موصل توسط نیروهای عراقی خبرداد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم ، رویترز به نقل از این فرمانده اعلام کرد که نیروهای مبارزه با تروریسم امروز وارد این ساختمان شدند.

این نخستین تاسیسات مهم موصل است که پس از آغاز عملیات آزاد سازی این شهر در دو هفته گذشته به دست نیروهای مشترک عراقی از دست تروریست های داعش خارج می شود.

تلویزیون رسمی عراق هم لحظاتی قبل از آزادسازی ساختمان شبکه اطلاع رسانی در ساحل غربی شهر موصل مرکز استان نیوا در شمال عراق از سوی نیروهای امنیتی خبر داد.

تلویزیون رسمی عراق درخبری فوری اعلام کرد نیروهای امنیتی عراق ساختمان شبکه اطلاع رسانی را در ساحل غربی موصل از اشغال داعش آزاد کردند و پرچم عراق را بر بالای این ساختمان برافراشتند.

مرکز اطلاع رسانی موصل دربرگیرنده شبکه های رادیویی و تلویزیونی و نشریات است و تلویزیون موصل یکی از واحدهای آن به شمار می آید.

براساس این گزارش، گروهی از نیروهای مبارزه با تروریسم وارد اولین منطقه از شهر موصل شدند و پرچم عراق را برای بالای این ساختمان برافراشتند.

عملیات موسوم به "نینوا می آییم" برای شانزدهمین روز متوالی ادامه دارد؛ این درحالیست که نیروهای امنیتی از دیروز (دوشنبه) پیشروی به سمت ساحل غربی شهر موصل را از سه محور آغاز کرده اند.

215-9 

0% ...

آخرین اخبار

بیسکوف: حمله به کشتی ایرانی، تنش‌آفرینی خطرناک کی‌یف است؛ ایران توان پاسخ دارد


کنسولگری آمریکا در تورنتو دوباره زیر آتش گلوله؛ دومین تیراندازی در سال ۲۰۲۶


بررسی علل توقف حملات ترامپ علیه ایران در العالم


ایران باج‌خواهی آمریکا را رد کرد؛ دیپلماسی عزتمندانه تسلیم نمی‌شود


هشدار مسکو به لندن: بد می بینید!


ارتش سودان کنترل منطقه ام بادر را دوباره به دست گرفت +فیلم


گزارش العالم از استمرار گلوله باران رژیم صهیونیستی علیه جنوب لبنان+ فیلم


لابی صهیونیست عدالت را هدف گرفته است/ "برکناری دادستان لاهه برای فرار نتانیاهو از محاکمه بود"


لبنان ادامه نقض توافق از سوی "اسرائیل" را نمی‌پذیرد


کشتی‌ها برای تردد همچنان مسیر ایران را به کریدور آمریکایی ترجیح می‌دهند


پربیننده ترین خبرها

پنتاگون در تازه ترین آمار خود مدعی شد از زمان آغاز جنگ با ایران در 28 فوریه، 18 سرباز آمریکایی کشته و 624 نفر دیگر زخمی شده‌اند.


منابع خبری آمریکا از تیراندازی در مرکز شهر سیاتل ایالت واشنگتن و زخمی شدن چند نفر بر اساس گزارش‌های اولیه خبر دادند.


سناتور دموکرات: مقام‌های دولت ترامپ درباره جنگ علیه ایران سرگردان هستند


اعتراف پنتاگون به تلفات نظامیان خود؛ ۱۸ نظامی کشته و ۶۲۴ نفر دیگر زخمی شده‌اند


بقائی:آمریکا بستر مناسب برای گفت‌وگو را از بین برد/تبادل پیام از طریق میانجی‌ها ادامه دارد


واکنش معاون وزیر خارجه به فاسد خواندن دیوان بین المللی کیفری از سوی آمریکا


کارشناس علوم سیاسی: آمریکا از فرسایش توان نظامی خود و قدرت پاسخ ایران هراس دارد + ویدئو


حملات توپخانه ای جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


مقام آگاه: با ۶ کشتی عبوری از مسیر ناایمن در تنگه هرمز برخورد شد


عربستان با محاصره یمن، جان ۱۲۰ هزار بیمار سرطانی را به خطر انداخته است+فیلم


یورش نظامیان صهیونیست به قدس و کرانه باختری+ فیلم