ترکیه اعلام کرد: خروج از پایگاه بعشیقۀ عراق

چهارشنبه 12 آبان 1395
20:45
ترکیه اعلام کرد: خروج از پایگاه بعشیقۀ عراق نایب رئیس پارلمان و سخنگوی دولت ترکیه گفت که مقامات این کشور تصمیم دارند پایگاه نیروهای ترکیه در شهر بعشیقه عراق را به نقطۀ دیگری در این کشور منتقل کنند.

به گزارش پایگاه خبری العالم نعمان قورتلموش در گفت و گو با رسانه ها تأکید کرد که نیروهای ترکیه «هرگز بر اساس توصیۀ کسی از پایگاه بعشیقه عقب نشینی نمی کنند و ما خودمان این تصمیم را گرفته ایم». فکری ایشیک، وزیر دفاع ترکیه، نیز تأکید کرد که «مذاکرات میان ترکیه و آمریکا ادامه دارد و در این زمینه به پیشرفت هایی رسیده ایم».
حدود دو هزار سرباز ترک به بهانۀ کمک به روند بازپس گیری موصل، به آموزش گروه های عراقی در بعشیقۀ عراق مشغول اند.
گفتنی است روابط بین ترکیه و عراق در حال حاضر شاهد تنش قابل ملاحظه ای است که در پی ورود نیروهای ترکیه به پایگاه بعشیقه در اطراف شهر موصل رخ داد. این اقدام روز سوم دسامبر سال جاری و بدون موافقت بغداد صورت گرفت که بارها از آنکارا خواسته است نیروهایش را فورا عقب بکشد.
202
 

0% ...

آخرین اخبار

غریب‌آبادی: ایران و چین هر دو بر لزوم توسعه همکاری‌های جنوب جهانی تاکید دارند


رسوایی اپستین، گردهمایی ونس را برهم ریخت


عراقچی: اگر آمریکا جنگ را به دیپلماسی ترجیح دهد، قطعاً دچار شکست راهبردی بزرگ‌تر خواهد شد


تقدیم پیام رهبر انصارالله یمن به دبیرکل جمعیت دفاع از ملت فلسطین


دیدار رئیس مجلس شورای اسلامی با رهبر معظم انقلاب


حمایت ترامپ از نتانیاهو در انتخابات رژیم صهیونیستی جنجال برانگیز شد


سیاست‌های آمریکا و غرب به ضرر خودشان تمام می‌شود


صنعا به شیخ الازهر: عربستان سعودی با وجود پیام‌های اطمینان‌بخش یمنی‌ها، جنگ را انتخاب کرد


شهادت یکی از فرماندهان کمیته‌های مقاومت فلسطین


پاراآسیایی ناگویا؛ تیم ملی پاراتکواندو ایران قهرمان شد