ورود سازمان مبارزه با تروریسم عراق به موصل

جمعه 14 آبان 1395
12:41
ورود سازمان مبارزه با تروریسم عراق به موصل نیروهای سازمان مبارزه با تروریسمِ عراق، روز جمعه، وارد شهر موصل شدند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، سپهبد ستاد «عبدالغنی الاسدی» فرماندۀ سازمان مبارزه با تروریسم روز جمعه اعلام کرد: نیروهای ما، امروز وارد شهر موصل شدند و مناطق «السماح»، «الکرکولی» و «حی الملایین» را آزاد کردند.

به نوشتۀ وبگاه شبکه السومریه، سپهبد عبدالغنی، از رسانه ها خواست در خصوص نام مناطق آزاد شده، کمی صبور باشند تا اطلاعات دقیق در اختیار آن ها قرار داده شود.

وی افزود: تروریست ها، از دور تیراندازی می کنند، اما نیروهای امنیتی ما، همچنان در حال پیشروی به سمت اهداف مشخص شده هستند.

سپهبد عبدالغنی درباره حرف و حدیث ها دربارۀ حملۀ داعش به منطقۀ آزاد شدۀ کوکجلی، گفت: این شایعات به هیچ وجه صحت ندارد و آن ها دیگر فقط در خواب می توانند به این منطقه حمله کنند.

عملیات آزادسازی موصل، به دستور حیدر العبادی فرماندۀ کل قوا و نخست وزیر عراق آغاز و هدف از آن آزادسازی موصل، دومین شهرِ بزرگ عراق و نابودی داعش اعلام شده است.

205

0% ...

آخرین اخبار

روز خونین دیگر در یمن؛ حملات عربستان چهار استان را هدف قرار داد + فیلم


انصارالله یمن: جنایت عربستان در حمله به بازداشتگاه غیر نظامی"الجوف" بدون مجازات نخواهد ماند


پاسخ کوبنده ارتش یمن به تنش آفرینی نظامی سعودیها


دانش آموزان فلسطینی در کرانه باختری هدف کینه توزی اشغالگران


افزایش قیمت سوخت و کاهش محبوبیت ترامپ، آینده انتخاباتی جمهوری‌خواهان را تهدید می‌کند


پژوهشگر مرکز تحقیقات قلب تهران، برنده جایزه محقق جوان انجمن قلب اروپا شد


امتناع پنتاگون از پرداخت مزایا به خانواده کشته‌شدگان جنگ علیه ایران


جنوب لبنان زیر آتش صهیونیستها؛ 9 نفر دیگر شهید شدند


گزارش رسانه‌های عبری از فروپاشی مؤسسه وایزمن زیر موشک ایران و تحریم جهانی


چوب حراج ژاپن به اوراق قرضه آمریکا