خبر فوری:

یکی از مدعیان تجاوز ترامپ شکایت خود را پس گرفت

شنبه 15 آبان 1395
14:06
یکی از مدعیان تجاوز ترامپ شکایت خود را پس گرفت یکی از زنانی که دونالد ترامپ، نامزد حزب جمهوری خواه در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، را به آزار جنسی خود متهم کرده بود، شکایتش را از دادگاه پس گرفت.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، به نقل از پایگاه روسیا الیوم، وکیل این زن روز جمعه در صفحه توییتر خود نوشت: «موکلش از وی خواسته است تا شکایت علیه دونالد ترامپ را پس بگیرد». این وکیل توضیحی درباره علت این کار ارائه نکرد.

در پی نامزدی ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، چند زن ترامپ را به تعرض و تجاوز جنسی به خود متهم کردند اما وی این اتهامات را رد و آن را ساختگی دانست.

یک قاضی فدرال پیشتر جلسه ای مقدماتی را برای بررسی اتهامات وارده به ترامپ درخصوص تجاوز جنسی به یک زن آمریکایی برگزار کرد. روزنامه ایندیپندنت نوشت که قاضی روز 16 دسامبر آینده را به عنوان زمان آغاز اولین جلسه دادگاه برای بررسی این پرونده تعیین کرده است.

6

0% ...

آخرین اخبار

طنین فریاد غزه در گوش جهان؛ تشییع یکصد شهید در یک روز


نتانیاهو برای نجات آینده سیاسی خود، جبهه‌های لبنان، غزه و کرانه باختری را شعله‌ور می‌کند


تأکید امیر سرتیپ الهامی بر افزایش نوع و تاکتیک تجهیزات تولیدی با تکیه بر توان داخلی


دختران غزه با قلم‌مویی که امید و صلح را ترسیم می‌کند، به مقابله با جنگ می‌پردازند


سازوکار همکاری پیشکسوتان سازندگی دفاع مقدس در بازسازی زیرساخت‌های آسیب‌دیده بررسی شد


واشنگتن یک چهارم پهپادهایش را در جنگ با ایران از دست داده است


آمریکا و سه کشور اروپایی به دنبال ارائه قطعنامه‌ای دیگر علیه ایران


غزه..آماج تجاوزات بی وقفه رژیم صهیونیستی


موج تصاعدی تروریسم شهرک نشینان صهیونیست در کرانه باختری


در پنتاگون چه خبر است؟