انتقاد گاردین از کمک انگلیس به قاتلان مردم یمن

دوشنبه 17 آبان 1395
19:39
انتقاد گاردین از کمک انگلیس به قاتلان مردم یمن نشریۀ گاردین چاپ انگلیس، در یادداشتی با عنوان «کمک به جنگ در یمن را متوقف کنید»،توقف فروش سلاح به ریاض را خواستار شده است.

به گزارش پایگاه خبری العالم، گاردین سرمقالۀ خود را با این جمله آغاز کرده است: «انگلیس با فروش اسلحه، جنگ بی رحمانه و بی فایده ای را تغذیه می کند که اگر قادر به توقف آن نیستیم دست کم باید از کمک به آن دست برداریم».
این نشریه مشهور انگلیسی در ادامه است که چشم پوشی از فجایع یمن بسیار دشوار است؛ هرچند بسیاری در واشنگتن و لندن تلاش می کنند که آن را نادیده بگیرند.
گاردین می افزاید: فقط در ماه گذشته حدود 140 نفر در یک مراسم ترحیم و 58 نفر هم در بمباران یک زندان کشته شدند و این در حالی است که انگلیس از زمان آغاز جنگ یمن، با قرارداد فروش اسلحه به عربستان با ارزشی معادل 3.3 میلیارد دلار آمریکا، موافقت کرده است.
این تناقض در موضع انگلیس، بسیاری را در آمریکا و انگلیس بر آن داشت که توقف فروش سلاح به ریاض و خودداری از حمایت این کشور را خواستار شوند.
این عده از آمریکا و انگلیس خواستند که برای توقف حمام خون، کشتار کودکان بیگناه، تخریب خانۀ شهروندان و شیوع گرسنگی، اقدام فوری انجام دهند و فروش اسلحه به عربستان را متوقف نمایند.

202 

0% ...

آخرین اخبار

ماکرون: جنگ علیه ایران عامل اعتراضات فرانسه است


دریادار سیاری: تسلیم در قاموس ملت ما وجود ندارد


بقائی: حضور پرشور مردم در تجمعات شبانه، پشتوانه دیپلماسی است


اعلام آمادگی روسیه برای میانجی‌گری بین ایران و آمریکا


استفاده از فناوری روز در خودروسازی و توسعه موتورهای پیشرفته و کم‌مصرف ضروری است


رهبر انصارالله یمن: طاغوتیان هرگز نمی توانند بر امت ما سیطره یابند


جهش ۲ برابری سود شرکت «شل» در نتیجه جنگ تجاوزکارانه علیه ایران


انهدام ۴ هسته عملیاتی گروهک تروریستی تکفیری در جنوب شرق کشور


تاکید پزشکیان برگسترش همکاری ها با ترکیه در راستای منافع مشترک


۵۰ بندر و بیش از ۱۰۰ شهر جهان در آستانه اعتصاب و تظاهرات در حمایت از فلسطین