ملاقات سران اخوان با مسؤولان سعودی در دوحه!

سه شنبه 18 آبان 1395
11:42
ملاقات سران اخوان با مسؤولان سعودی در دوحه! منابعی در گروه اخوان المسلمین مصر از ملاقات شماری از سران اخوان المسلمین با مسؤولان سعودی در پایتخت قطر خبر دادند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم به نقل از روزنامه مصری "الشروق"، این ملاقات هفته گذشته در حاشیه مراسم بزرگداشت خلیفه بن حمد آل ثانی امیر سابق قطر در دوحه برگزار شد.
به گفته این منابع، در این ملاقات موضوع نزدیک شدن دیدگاه ها بین عربستان و گروه اخوان المسلمین، در سایه بحران به وجود آمده در روابط قاهره و ریاض، بررسی شد.
سران اخوان در این دیدار، درخصوص حمایت از دیدگاه ها و مواضع عربستان سعودی درباره مسائل منطقه به ویژه سوریه، یمن و لیبی به اتفاق نظر رسیدند.
این منابع خاطرنشان کردند که پیش از این نیز نمایندگان شاخه اخوان در چند کشور از جمله پاکستان (جماعت اسلامی) در دیدار مشابهی، حمایت خود را از مواضع عربستان سعودی علیه ایران اعلام کردند.
مصر فعالیت گروه اخوان المسلمین را در این کشور ممنوع اعلام کرده و آن را یک گروه تروریستی می داند.

0% ...

آخرین اخبار

هشدار یمن به شرکت‌های بیمه: فریب تضمین‌های سعودی را نخورید


عراقچی در دیدار با همتای قطری: کشورهای منطقه نباید اجازه استفاده آمریکا از خاک خود علیه ایران را بدهند


کلافگی ارتش تا دندان مسلح صهیونیست‌ها از بادبادک های غزه!


سرلشکر رضایی: آمریکا شرارت کند بلایی سرشان می‌آوریم که در تاریخ ثبت شود


ابن‌الرضا: معادلات را تغییر دادیم؛ با ایران محترمانه سخن بگویید


قالیباف: امپراتوری آمریکا روبه‌زوال است


قالیباف: آمریکا باید شروط ایران در تفاهم‌نامه را اجرا کند


حملات هوایی و تهدید کودکان بادبادک‌باز؛ غزه بدون منطقه امن


گسترش خشونت شهرک‌نشینان صهیونیست در کرانه باختری اشغالی در سایه پیشبرد پروژه های جدید شهرک‌سازی + فیلم


کسب ۳ مدال جهانی توسط یک دانش‌آموز فارسی در المپیاد جهانی علوم زمین تورین ایتالیا