سخنگوی دستگاه دیپلماسی:

ایران تجربیات تلخی از سیاستهای آمریکا داشته است

چهارشنبه 19 آبان 1395
13:17
ایران تجربیات تلخی از سیاستهای آمریکا داشته است سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان، سیاست های منطقه ای آمریکا را نیازمند باز اندیشی جدی دانست و تأکید کرد، آنچه برای ایران و مردم آن مهم و ملاک ارزیابی است، عملکرد و سیاست‌های اجرایی دولت آینده آمریکاست.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، بهرام قاسمی روز چهارشنبه در خصوص اعلام نتایج انتخابات ریاست جمهوری آمریکا اظهار داشت: مردم ایران و جمهوری اسلامی ایران از سیاست‌ها و رویکرد گذشته دولتمردان آمریکا طی دهه‌های گذشته تجربیات ناخوشایند و تلخی داشته و دارند.
قاسمی گفت: آنچه برای ایران و مردم آن مهم، قابل اعتنا و ملاک در ارزیابی آنها خواهد بود، عملکرد و سیاست‌های اجرایی دولت آینده آمریکاست، که از مواضع و اظهارات تبلیغاتی انتخاباتی ایشان در دوران رقابت های انتخابات از اهمیت بیشتری می تواند برخوردار ‌باشد.
سخنگوی وزارت امورخارجه، سیاست‌های دولت‌های گذشته آمریکا و مداخلات در امور کشورهای منطقه را عامل اصلی تشدید خشونت‌، افراط گرایی و تشدید و تحریک احساسات مردم مسلمان منطقه دانست.
قاسمی خاطرنشان کرد: شرایط ناپایدار و بی‌ثباتی کنونی در منطقه استراتژیک خاورمیانه، خلیج فارس، خلیج عدن و دریای سرخ و تهدیدهای ناشی از ترویج خشونت و افراطی ‌گری و گسترش تفکرات منحط و خطرناک و تروریستی انواع گروه ها مانند داعش که جمهوری اسلامی ایران در خط مقدم مقابله با آن قرار دارد، همگی گویای لزوم بازنگری و بازاندیشی جدی در سیاست منطقه‌ای آمریکاست.

0% ...

آخرین اخبار

نقشه شوم تغییر مرزهای منطقه؛ آیا "سایکس‌پیکوی" تازه‌ای در حال شکل‌گیری است؟


اعطای عطیه فرمانده معظم کل قوا به دانش‌آموختگان دانشگاه افسری پدافند هوایی خاتم‌الانبیاء


هشدار آیت‌ الله نوری‌ همدانی به حکام منطقه دربارهٔ تعرض به علما


رئیس‌جمهور: دولت برای عبور از شرایط «نه جنگ، نه صلح» تلاش می‌کند


تعهد به امنیت دسته‌جمعی؛ ضامن امنیت پایدار در منطقه


توسعه همکاری‌های ایران و بلاروس در حوزه آب، برق و انرژی


غول‌های غذایی جهان از افزایش دوباره قیمت محصولات در سال آینده میلادی خبر دادند


عربستان با بمباران استان الجوف 29 یمنی را شهید و زخمی کرد


گزارش عراقچی از جزئیات نشست چهارجانبه تهران به هیئت دولت


ارتش یمن خواستار تخلیه فوری فرودگاه عدن شد