روحانی:

نتیجه انتخابات آمریکا اثری در سیاست‌های ایران ندارد

چهارشنبه 19 آبان 1395
14:47
نتیجه انتخابات آمریکا اثری در سیاست‌های ایران ندارد رییس‌ جمهور کشورمان با بیان این که عزت و استقلال ایران در این است که مواضع ما فقط از خواست و اراده مردم کشور اثر می‌پذیرد و با تغییرات در دولت‌های خارجی تغییر نمی‌کند، گفت: نتیجه انتخابات آمریکا اثری در سیاست‌های جمهوری اسلامی ایران ندارد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، حجت‌الاسلام والمسلمین حسن روحانی در جلسه امروز - چهارشنبه - هیئت دولت گفت: موقعیت آمریکا در جامعه بین‌المللی و افکار عمومی جهان به دلیل سیاست‌های غلط تضعیف شده و شکاف بیشتر با جامعه جهانی و اروپا به این موقعیت، بیشتر ضربه خواهد زد.
وی ادامه داد: نتیجه انتخابات آمریکا، نشان التهابات و نبود ثبات داخلی آمریکا مدت‌ها باقی خواهد ماند، و زمان زیادی می‌برد که این اختلافات و مشکلات داخلی حل ‌شود.
رییس شورای عالی امنیت ملی، با اعلام این که امروز دیگر آمریکا به هیچ وجه بیش از گذشته توانایی استفاده از ایران‌هراسی و ایجاد اجماع جهانی بر علیه ایران را ندارد، خاطرنشان کرد: سیاست جمهوری اسلامی ایران در تعامل سازنده با جهان و شکسته شدن تحریم‌های هسته‌ای، روابط اقتصادی ایران با همه کشورها را یک مسیر رو به رشد و برگشت ناپذیر قرار داده است.
روحانی تأکید کرد: هوشمندی ایران در توافق هسته‌ای این بود که برجام را نه به عنوان توافق با یک کشور یا یک دولت بلکه به عنوان یک قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل تثبیت کرد که با تصمیم یک دولت قابل تغییر نیست.

0% ...

آخرین اخبار

تاکید پزشکیان برگسترش همکاری ها با ترکیه در راستای منافع مشترک


۵۰ بندر و بیش از ۱۰۰ شهر جهان در آستانه اعتصاب و تظاهرات در حمایت از فلسطین


نتایج انتخابات اسرائیل،نبردی پیچیده برای تشکیل کابینه


تکریم شیوخ عشایر عراق در حرم رضوی به پاس همراهی در تشییع رهبر شهید


صید پهپاد جاسوسی و فریب آمریکایی در تنگه هرمز


پزشکیان: قابل پذیرش نیست کشور سرشار از منابع طبیعی باشد، اما مردم در «اشتغال و معیشت» با مشکلات جدی مواجه شوند


سخنگوی سپاه: واقعیت تنگه هرمز در آسمان، زمین و دریا رقم می‌خورد


انفجار سه نفتکش متخلف در سواحل جنوبی تنگه هرمز+فیلم


تهدید جان و کشاورزی غزه با انتشار آفت‌کش‌های سمی از سوی رژیم صهیونیستی


غریب‌آبادی: دیپلماسی حقوقی باید به نتایج ملموس در صیانت از منافع ملی منجر شود