داعش هشت نفر را با بلدوزر در عراق له کرد

جمعه 21 آبان 1395
05:18
داعش هشت نفر را با بلدوزر در عراق له کرد العالم - یک منبع محلی در استان کرکوک اعلام کرد که تروریست های داعش هشت شهروند ساکن جنوب غرب استان کرکوک را زیر چرخ های بلدوزر له کردند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، تروریست های داعش در این روش اعدام، شهروندان عادی را در پایگاه هوایی البکاره اطراف  الحویجه در 55 کیلومتری جنوب غربی کرکوک در مقابل بلدوزر قرارداده و ازروی آنان عبور کردند.

سومریه نیوز گزارش کرد که اتهام این افراد از نظر تروریست های داعش همکاری با نیروهای دولتی و پیشمرگه های کرد بوده است.

پیش از این نیز تروریست های داعش تعدادی از شهروندان را با روش عبور با بلدوزر از روی آنان اعدام کرده اند.

تروریست های داعش از عملیات اعدام وحشیانه خود تصویر برداری و آن را منتشر کرده اند.

‎‫از زمان تسلط داعش به شهرستان الحویجه در جنوب غربی استان کرکوک در خرداد ماه سال 1393 تاکنون دهها تن از شهروندان ساکن این منطقه به اتهام های مختلف از جمله همکاری با نیروهای امنیتی اعدام شده اند.

0% ...

آخرین اخبار

نیروهای مسلح ایران: هرگونه تجاوزی از هر جایی را تحمل نخواهیم کرد


پزشکیان: عملکرد سازمان ملل و شورای امنیت در مواجهه با تجاوز اخیر به ایران بسیار ناامیدکننده بود


عارف: اهل جنگ نیستیم، اما خوب می‌جنگیم


سناریوسازی‌های انتخاباتی نتانیاهو


دریادار سیاری: پدافند هوایی؛ سپر هوشیار امنیت ملی کشور است


گفت‌وگوی کوتاه رؤسای جمهور ایران و چین در حاشیه اجلاس شانگهای


تحریم آزمون تافل برای ایرانیان رفتار «عصر حجری» است


تاکید سرلشکر عبداللهی بر رهگیری اهداف در دورترین نقاط ممکن


هشدار کارشناسان اقتصادی نسبت به کاهش توان آمریکا در مدیریت شوک‌های قیمتی


رایزنی عراقچی و همتای آذربایجانی در بیشکک