دلیل توصیه رهبری به عدم استفاده از تصاویر ایشان در پیاده‌روی اربعین

دوشنبه 24 آبان 1395
14:15
دلیل توصیه رهبری به عدم استفاده از تصاویر ایشان در پیاده‌روی اربعین رئیس کمیته فرهنگی، آموزشی ستاد مرکزی اربعین درباره توصیه رهبر انقلاب به عدم استفاده از تصاویر ایشان در اربعین گفت: برداشت این است که محور و اساس باید حضرت اباعبدالله(ع) باشد و هیچ چیز دیگر این اصل را تحت‌الشعاع قرار ندهد.

 

حجت‌الاسلام حمید احمدی

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، حجت‌الاسلام حمید احمدی، رئیس کمیته فرهنگی، آموزشی ستاد مرکزی اربعین در پاسخ به این سوال که حضور مردم در پیاده‌روی امسال را چگونه ارزیابی می‌کند، گفت: با توجه به آماری که ویزا گرفته‌اند و زواری که به عراق وارد شده‌اند، نسبت به سال گذشته ان‌شاءالله 20 درصد رشد خواهیم داشت. طی روزهای آینده بهتر مشخص می‌شود.
وی درباره اصلی‌ترین مشکلات فرهنگی در پیاده‌روی عظیم اربعین به خبرگزاری فارس گفت: ما نیروها و گروه‌های باانگیزه بسیار داریم، اما کار جزیره‌ای هم بسیار است، باید یاد بگیریم هم‌افزایی داشته باشیم تا نتیجه بهتری حاصل شود.
این مسئول فرهنگی خاطرنشان کرد: نکته دیگر اینکه مردم ما واقعاً خالصانه برای زیارت اربعین می‌آیند اما چون با فرهنگ مردم عراق و حساسیت‌‌های آن‌ها آشنا نیستند، ناخودآگاه بخشی از رفتارهای آنان اثر سوء دارد. باید بدانیم میزبان عراقی‌ها هستند و ما برای زیارت و ادامه نهضت دین آمده‌ایم، همان شعار ابالفضل العباس (س) که فرمودند: «انی احامی ابداً عن دینی».
حجت‌الاسلام احمدی درباره خدمات ویژه‌ فرهنگی که زائران می‌توانند دریافت کنند، گفت: بحث‌های قرآنی است که تدارک خوبی دیده شده، دسترسی خوب به روحانیون و مداحان محبوب مردم تدارک دیده شده، همچنین از نجف تا حیدریه 130 مبلغ مستقر کرده‌ایم.
وی در پاسخ به این پرسش که چرا رهبر معظم انقلاب عدم استفاده از تصاویر ایشان را در راهپیمایی اربعین توصیه کرده‌اند، گفت: با توجه به صحبت‌های حضرت آقا برداشت این است که محور و اساس باید حضرت اباعبدالله(ع) باشد و هیچ چیز دیگر این اصل را تحت‌الشعاع قرار ندهد. قطعاً تمثال ایشان در قلب همه ماست اما فرقه‌گرایی ممکن است به رقابت‌هایی منجر شود و دیگران هم وارد این عرصه شوند و اصل حرکت عظیم فرهنگی اربعین به حاشیه برود.
بر اساس این گزارش، اخیراً مطلبی از قول حجت‌الاسلام قاضی‌عسکر نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت منتشر شده است مبنی بر اینکه «مقام معظم رهبری به من فرمودند که شما از طرف من به همه زائران ابلاغ کنید که از تصاویر من در راهپیمایی اربعین استفاده نشود.»

0% ...

آخرین اخبار

نخستین کنفرانس بین‌المللی «اکوساید: جنایت جنگی خاموش» + فیلم


هشدار نیروی دریایی سپاه به کشتی های متخلف در تنگه هرمز


حماس: تهدید اسرائیل به ترور خلیل الحیه «تروریسم سازمان‌یافته دولتی» است


نتانیاهو امشب نشست مشورتی امنیتی برگزار می‌کند


وزیر امور خارجه پرده از نامه جان‌سوز دانش‌آموز «شجره طیبه میناب» برداشت


تشدید حملات صهیونیستها به جنوب لبنان + فیلم


انتخابات کنست، نتانیاهو و رقبایش را در برابر یک آزمون سرنوشت‌ساز قرار می‌دهد + فیلم


تیرخلاص همتی به رؤیای واشنگتن؛ وعده «فروپاشی دو هفته‌ای» ایران شکست خورد


برخورد دومین سوپر نفتکش با مین دریایی در تنگه هرمز+فیلم


پاسخ یمنی ها به تشدید حملات سعودی علیه تأسیسات غیرنظامی در صنعا و تعز