کی‌روش تاریخ خداحافظی از فوتبال ایران را اعلام کرد

دوشنبه 24 آبان 1395
14:47
کی‌روش تاریخ خداحافظی از فوتبال ایران را اعلام کرد سرمربی پرتغالی تیم ملی فوتبال ایران در نشست خبری پیش از بازی با سوریه در کشور مالزی، تاریخ خدا حافظی خود از تیم ملی ایران را اعلام کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، کارلوس کی روش امروز در نشست خبری پیش از بازی با سوریه گفت که بعد از پایان جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه از تیم ملی ایران خداحافظی خواهد کرد.

پنجمین بازی تیم ملی فوتبال ایران در رقابتهای انتخابی جام جهانی 2018 فردا (سه شنبه) از ساعت 15:30 به وقت تهران در مالزی برابر تیم ملی سوریه برگزار می شود.

او پیش از این و قبل از جام جهانی ۲۰۱۴ برزیل هم گفته بود دیگر هدایت تیم ملی ایران را نمی پذیرد. کی روش گفته بود میراثی که از خود به جای گذاشته می توانند قهرمان جام ملت های آسیا شوند و او دیگر در ایران کاری ندارد. حتی مدتی هم از ایران خارج شد اما دوباره با درخواست فدراسیون فوتبال قرارداد خود را تا پایان جام جهانی روسیه تمدید کرد.

در آن زمان رسانه های کره‌ای با پوشش گسترده خداحافظی کارلوس کی روش از رفتن این مربی پرتغالی ابراز خوشحالی کردند که به نظر با ناکامی آنها در برابر فوتبال ایران بی ربط نبوده است.

کی روش اگر تنها تا پایان قراردادش یعنی بعد از جام جهانی 2018 روسیه، هدایت تیم ملی ایران را بر عهده داشته باشد و دیگر قراردادش را تمدید نکند، رکورددار طولانی ترین دوره سرمربی گری تیم ملی ایران خواهد شد و احتمالا پس از خداحافظی او از فوتبال ایران یکی از دستیارانش که با سیستم خودش تربیت شده اند می توانند جایگزین او شوند و هدایت تیم ملی را بر عهده بگیرند.

211

0% ...

آخرین اخبار

کودکان غزه زخم‌های جنگ را به قدرت و پیروزی تبدیل می‌کنند


بقائی: انصارالله بازیگری مستقل است و از کسی دستور نمی‌پذیرد


سفیر ایران: تحریم شرکت‌های هواپیمایی نقض قوانین است


نگرانی آمریکا از مهندسی معکوس زهپاد خود توسط ایران


هشدار مشاوران ترامپ درباره تداوم جنگ تا پایان ریاست‌جمهوری


تسلط نیروهای یمنی بر شهر «الخوخه» و پیشروی به سمت «المخاء»


حملات موشکی و پهپادی یمن به جنوب عربستان سعودی


قسام شهادت یکی از اعضای شورای نظامی خود در کرانه باختری را تسلیت گفت


از گرسنگی خاموش در غزه تا اعتراض نخبگان عراق و پرچم فلسطین در پرتغال + ویدئو


واکنش غریب‌آبادی به قطعنامه شورای حکام: این فضاسازی‌ها بی‌اثر است


پربیننده ترین خبرها

اردن از حمله موشکی به کشورش خبر داد و گزارش های اولیه حاکی از حمله به دو پایگاه الازرق و شاهزاده حسن است.


همزمان با شلیک چندین و چند موشک از نقاط مختلف ایران، صدای چند انفجار در اردن شنیده شده است.


قیمت نفت خام برنت به ۹۹.۰۲ دلار در هر بشکه رسید.


نیروهای آمریکایی به یک نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارک حمله کردند.


سپاه پاسداران: به همه خدمه نفتکش‌ها در مجاورت بنادر کویت و بحرین هشدار می‌دهیم که کشتی‌های خود را ترک کنند زیرا هدف قرار خواهند گرفت.


اصابت موشک‌های ایرانی به پایگاه‌های آمریکا در اردن/ اردن حمله موشکی را تأیید کرد


سپاه: آشیانه تعمیر و نگهداری و محل استقرار جنگنده های F-۳۵ ،F-۱۶ ،F-۱۵ هدف قرارگرفت


سپاه: ناوشکن های رزمی آمریکا مورد حمله قرار گرفتند


سپاه: دو فروند شناور آمریکایی ، ۸ نفتکش ۱۰ کشتی هدف قرار گرفت+ فیلم


رویترز: نفت در آستانه ۱۰۰ دلاری شدن قرارگرفت


ارتفاعات «علی الطاهر» به محور نبرد مقاومت با اشغالگران تبدیل شده است+ فیلم