انتخاب نظام جدید خواست اکثریت ملت بحرین

دوشنبه 24 آبان 1395
17:27
انتخاب نظام جدید خواست اکثریت ملت بحرین "بلقیس رمضان" رئیس هیات مستقل ملی " همه پرسی مردمی " اعلام کرد: این هیات به تلاش خود برای تحقق بخشیدن به نتایج همه پرسی و در پیش گرفتن دستاوردهایش ادامه خواهد داد.

به گزارش پایگاه شبکه خبری العالم، بلقیس این مطلب را در حاشیه افتتاحیه نمایشگاه هنری ویژه همه پرسی ابراز داشت.

بلقیس توضیح داد: ما رای شرکت کنندگان در رفراندوم مردمی را همچون امانتی برعهده خود می دانیم به ویژه با توجه به اینکه آنها به منظور پایان یافتن وخامت اوضاع امنیتی و سیاسی در بحرین رای دادند. این اقدام در نوع خود بی نظیر است و باید به آن اعتراف کرد.

وی تاکید کرد: ایده همه پرسی برگرفته از حس مسوولیت ملی است که هیات و کادرش علیرغم امکانات محدود آن را به سرانجام رساند. همچنانکه انتظار می رفت مردم به طور گسترده در پای صندوق های رای حضور یافتند و نتایج به دست آمده نشان داد که اکثریت ملت خواهان انتخاب یک نظام جدید در کشور هستند.
بلقیس گفت: ما سازمان ملل را مسوول رنج و محرومیت ملت بحرین می دانیم زیرا قطعنامه های الزام آور برای رژیم حاکم بر این کشور صادر نمی کند و در همین راستا هیات مستقل ملی در صدد ارسال نامه سرگشاده ای برای سازمان ملل در خصوص همه پرسی مردمی است.

209-9

0% ...

آخرین اخبار

سردار حسن‌زاده: تجمعات شبانه تا یأس کامل دشمن ادامه خواهد داشت


خروش یمنی‌ها علیه بهتان سعودی ؛ فریادی برای دفاع از قداست کعبه


شرط اسرائیل برای کمک به عربستان؛ تل‌آویو خواستار امتیازهای سیاسی از ریاض است


کمالوندی: اراده دفاعی ایران شکست‌ناپذیر است/ افشای پشت‌پرده لغو روادید رئیس سازمان انرژی اتمی


شعله‌ور شدن قیمت اقلام سبد غذا با آتش گازوئیل در آمریکا


جنایت صبرا و شتیلا؛ ۴۴ سال بی عدالتی و فرار از مجازات


آتش‌افروزی در حریم شام؛ حمله توپخانه‌ای ارتش رژیم صهیونیستی به حومه قنیطره و دمشق


قند پارسی در کام تاریخ / پزشکیان ؛شعر فارسی، ستون استوار عمارت فرهنگ ایرانی است


سقوط آزاد ارزش پول ملی سودان؛ جنگ، گرانی و بحران اقتصادی، مردم این کشور را زمین‌گیر کرد + ویدئو


آینه‌ی تمام‌نمای انقلاب؛ رئیس‌جمهور مردم را پشتوانه‌ی مستحکم مسیر خدمت خواند