تحلیلگر صهیونیست: روابط ما با اعراب محرمانه است!

چهارشنبه 26 آبان 1395
08:44
تحلیلگر صهیونیست: روابط ما با اعراب محرمانه است! فرایند عادی سازی روابط کشورهای حاشیه خلیج فارس با رژیم صهیونیستی با سفر "دانی دانون" سفیر این رژیم در سازمان ملل، به دبی وارد بعد تازه ای شد.

به گزارش خبرنگار سیاسی شبکه العالم، "اودی سیگل"  تحلیلگر سیاسی شبکه دو تلویزیون رژیم صهیونیستی در این باره گفت: "دانی دانون سفیر اسرائیل در سازمان ملل مدتی پیش به دبی سفر کرده بود. وی برای مشارکت در کنفرانسی به مدت سه روز در دبی حضور داشت، و سپس به نیویورک بازگشت."
سیگل افزود: "مقامات امارات برای جنجالی نشدن این سفر، بطور محرمانه از دانی دانون برای شرکت در این کنفراس دعوت کردند."
وی خاطرنشان کرد: "دولت امارات چند ماه پس از تعیین دانی دانون بعنوان رئیس کمیسیون قضایی اسرائیل، از وی برای حضور در این کنفرانس دعوت بعمل آورد. در این کنفراس ملکه اردن و نخست وزیر امارات حضور داشتند."
سیگل اظهار داشت: "سفر دانی دانون به امارات با تدابیر امنیتی ویژه ای صورت گرفت. این در حالی است که امارات هیچگونه رابطه دیپلماسی علنی با اسرائیل ندارد."
این تحلیلگر صهیونیست گفت: "بسیاری از روابط اسرائیل با کشورهای عربی میانه رو، بطور محرمانه و غیر علنی است. و سفر اخیر این مسؤول عالی رتبه اسرائیل بیانگر عمق روابط محرمانه اسرائیل با این کشورها است."

0% ...

آخرین اخبار

بازتاب پیام رهبر انقلاب در رسانه‌های عربی؛ حاکمان آمریکا و رژیم صهیونیستی دشمن امت اسلام


۲ نوجوان اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران محاکمه شدند


وحدت، کشور را در برابر دسیسه استکبار جهانی حفظ می‌کند


کاریکاتور | پیامدهای سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ؛ تشدید بحران‌های داخلی و روند نزولی محبوبیت


کاریکاتور | صفحات خونین تاریخ آمریکا؛ میراثی از جنایت، مداخله و جنگ‌افروزی علیه ملت‌ها


کارشناس عرب: پایگاه های آمریکا برای کشورهای عرب هزینه ساز شدند/ اعتماد مطلق به واشنگتن فروریخت


عراقچی: مردم ژاپن باید دولتشان را در قبال جنایات آمریکا پاسخگو کنند


رئیس قوه قضائیه: پیام رهبر معظم انقلاب نقشه راه همه کارگزاران نظام است


تیراندازی در مراسمی در شمال سوئیس یک کشته و چند زخمی برجای گذاشت


شروط گردان‌های سیدالشهدا در عراق برای سامان‌دهی سلاح+فیلم