ادامه حملات سعودی ها با وجود آتش بس دریمن

پنج‌شنبه 27 آبان 1395
18:24
ادامه حملات سعودی ها با وجود آتش بس دریمن العالم- هواپیماهای سعودی علی رغم اعلام آتش بس از امروز پنجشنبه، بار دیگر به مناطق مختلف یمن حمله کردند.

به گزارش گروه بین الملل شبکه العالم، جنگنده های سعودی امروز در 9 نوبت منطقه ذباب در بخش بنی حشیش و بخش نهم از توابع صنعا را با بمب های سنگین و خوشه ای مورد هدف قراردادند.

همچنین مزدوران سعودی تلاش کردند که در بخش عسیلان در منطقه شبوه و صرواح  در استان مارب به پیشروی بپردازند، اما نیروهای مشترک یمن این تلاش را خنثی کرده و خسارات گسترده ای به مزدوران وارد کردند.

نیروهای یمن در پاسخ به حملات سعودی ها یکی از مواضع مهم مزدوران عربستان در المکلکل در تعز را مورد هدف قراردادند که در  این حمله تعدادی از مزدوران کشته و مجروح شدند.

براساس توافق طرف های درگیر آتش بس یمن قرار بود از امروز پنجشنبه آغاز شود.

جنبش انصارالله و حزب کنگره ملی اعلام کردند که به آتش بس جدید پایبند خواهند بود به شرط آنکه طرف مقابل نیز به آن پایبند باشد.

احزاب ملی گرای یمنی نیز برای همکاری و مشارکت در این آتش بس، اعلام آمادگی کردند.

"محمد عبدالسلام" سخنگوی انصارالله گفت، توقف حملات تجاوزکارانه و شکستن محاصره، مهمترین اولویتهای مورد درخواست مردم یمن هستند.

عبدالسلام افزود: اصولی که چهارشنبه گذشته در مسقط پایتخت عمان امضا شد، مواردی کلی هستند و نه جزئی؛ و جزئیات در یک برهه زمانی محدود مورد بحث و بررسی قرار خواهند گرفت.

0% ...

آخرین اخبار

نیروهای مسلح ایران: هرگونه تجاوزی از هر جایی را تحمل نخواهیم کرد


پزشکیان: عملکرد سازمان ملل و شورای امنیت در مواجهه با تجاوز اخیر به ایران بسیار ناامیدکننده بود


عارف: اهل جنگ نیستیم، اما خوب می‌جنگیم


سناریوسازی‌های انتخاباتی نتانیاهو


دریادار سیاری: پدافند هوایی؛ سپر هوشیار امنیت ملی کشور است


گفت‌وگوی کوتاه رؤسای جمهور ایران و چین در حاشیه اجلاس شانگهای


تحریم آزمون تافل برای ایرانیان رفتار «عصر حجری» است


تاکید سرلشکر عبداللهی بر رهگیری اهداف در دورترین نقاط ممکن


هشدار کارشناسان اقتصادی نسبت به کاهش توان آمریکا در مدیریت شوک‌های قیمتی


رایزنی عراقچی و همتای آذربایجانی در بیشکک