احتمال نرفتن ترامپ به دفتر کاخ سفید!

پنج‌شنبه 27 آبان 1395
19:09
احتمال نرفتن ترامپ به دفتر کاخ سفید! العالم ـ مشاور جرج بوش رییس جمهوری اسبق آمریکا گفت که به دلایل امنیتی بعید است دونالد ترامپ بتواند در سال نخست ریاست جمهوری اش در دفتر مخصوص کاخ سفید مستقرشود.

به گزارش گروه بین الملل شبکه العالم، روزنامه نیویورک پست امروز پنجشنبه به نقل از کارل روف نوشت: " تا آنجا که من می دانم ترامپ در سال نخستِ ریاستش، دفتر ریاست جمهوری در کاخ سفید را تحویل نخواهد گرفت".

وی افزود: باراک اوباما رییس جمهوری آمریکا از به روزرسانی سیستم های امنیتی در کاخ سفید تا پایان دوره ریست جمهوری اش امتناع کرد و این امر را به جانشین خود سپرد.

روف خاطر نشان کرد که دونالد ترامپ رییس جمهوری منتخب وادار خواهد شد تا در سال نخست ریاستش در ساختمان اداری "ایزنهاور" در کنار کاخ سفید مشغول به کار شود که مقر ریچارد نیکسون سی و هفتمین رییس جمهوری امریکا بوده است.

یادآور می شود که دوران ریاست جمهوری ریچارد نیکسون شاهد مشهورترین رسوایی سیاسی در تاریخ امریکا به نام "واترگیت" بود که به کناره گیری نیکسون ازسمتش انجامید؛ این حادثه به نمادی برای رسوایی های سیاسی در آمریکا و جهان بدل شد.

مساله "واترگیت" پس از انتخاب ریچارد نیکسونِ جمهوری خواه به عنوان رییس جمهوری آمریکا و پیروزی وی بر هیوبرت هامفری رقیب دموکراتش آغاز شد؛ در 17 ژوئن 1972 شماری به اتهام نصب دستگاه شنود در دفاتر حزب دموکرات در داخل ساختمان واترگیت در واشنگتن و ضبط مکالمات تلفنی اعضای حزب بازداشت شدند.

210-9

0% ...

آخرین اخبار

اعترافات تکان‌دهنده نظامیان ارتش اشغالگر درباره بمباران بدون هشدار ساختمان‌های مسکونی غزه


سرتیپ یحیی سریع: ۱۱۹ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


انفجار مرگبار در الجلیل؛ نقشه رژیم اسرائیل برای ماندن طولانی مدت در سرزمین اشغالی


برغوثی: رژیم اسرائیل در تحمیل روایت خود از جنگ شکست خورده است


حقوق بشر یمن خواستار اجرای تحقیقات بین‌المللی درباره جنایت علیه یمن شد


هشدار بارزانی به گروهک‌های تروریستی در مورد اقدام علیه ایران


اظهارات روبیو در آتن احیای جنگ تمدن‌ها است


طنین نغمه‌های ایرانی در رم / روایت تلاش زنان کشاورز در نمایشگاه جهانی فائو


نماینده پارلمان لبنان: حزب‌الله بخشی از معادله تنگه هرمز و باب‌المندب است


دریادار بمانی: ضربات مهلکی به نیروی دریایی آمریکا زدیم