تلفات مزدوران منصور هادی در درگیری با القاعده

پنج‌شنبه 27 آبان 1395
21:25
تلفات مزدوران منصور هادی در درگیری با القاعده العالم ـ یک افسر امنیتی نیروهای هوادار رئیس جمهوری مستعفی و فراری یمن ، در حمله عناصر مسلح القاعده به یک ایست امنیتی تابع این نیروهای هوادار در منطقه المحفد در استان ابین، کشته شد.

به گزارش گروه بین الملل شبکه العالم، یک منبع میدانی در گفتگو با خبرگزاری انقلاب یمن تاکید کرد که عناصرمسلح القاعده، امروز پنجشنبه، به ایست امنیتی امقبرین در منطقه المحفد در استان ابین در جنوب یمن حمله کردند که بر اثر آن فرمانده نیروها کشته و شماری از نظامیان مجروح شدند؛ همچنین این حمله به سوزاندن 3 خودروی زرهی انجامید.

عناصر القاعده پس از انجام این حمله به مکانی ناشناس عقب نشینی کردند.

همچنین برخی عناصر مسلح ناشناس، امروز پنجشنبه، یکی از سرکردگان مزدور هوادار عبدربه منصورهادی رئیس جمهوری فراری یمن،  به نام حماده ابراهیم را در منطقه دار سعد در استان عدن ترور کردند.

گفتنی است، استانهای جنوب یمن به سبب حضور گسترده تروریستهای القاعده شاهد ناامنی است.

210-9

 

0% ...

آخرین اخبار

چین: با انقضای قطعنامه ۲۲۳۱، بررسی پرونده هسته‌ای ایران در شورای امنیت پایان یافته است


شکست طرح ضد ایرانی آمریکا در شورای امنیت


رهبر انصارالله یمن: ما آغازگر جنگ نیستیم/ اسناد جنایات سعودی را در اختیار داریم


سردار طلایی‌نیک: ۲۰۰ شب حضور حماسی مردم، جهش قدرت اجتماعی در تکمیل قدرت نظامی و ملی بود


هشدار بقایی درباره عملیات‌های پرچم دروغین در منطقه


سردار ابن‌الرضا: آمریکا با فناوری دفاعی پیشرفته ایران به چالش کشیده شد


انهدام پنجاه و سومین فروند پهپاد MQ-9 آمریکا


ذوالقدر: تا به زیر کشیدن ترامپ و نتانیاهو، تنگه هرمز را نخواهیم گشود


فشار آمریکا به دولت عراق با اهرم دلار برای خلع سلاح مقاومت/ گروه های عراقی: انحصار سلاح منوط به پایان حضور نظامی آمریکاست


درخشش هنر و خلاقیت ایرانی در قلب ژنو؛ میزبانی سازمان جهانی مالکیت فکری از «میراث ایرانی و نوآوری آینده»