درگیری در سودان جنوبی 15 کشته به جا گذاشت

جمعه 28 آبان 1395
06:35
درگیری در سودان جنوبی 15 کشته به جا گذاشت العالم- درگیری میان ارتش و شورشیان در جنوب سودان که روز پنجشنبه روی داد، دست کم 15 کشته برجای گذاشت.

به گزارش گروه بین الملل شبکه العالم، به نقل ازخبرگزاری رویترز، ژنرال سانتو دومنیک کول سخنگوی ارتش سودان جنوبی اعلام کرد که شورشیان طرفدار ریک مشار معاون سابق رئیس جمهوری حمله ای غافلگیرانه به نیروهای ارتش داشتند که حدود یک ساعت طول کشید.

وی گفت: مهاجمان تلاش کردند دامهای اهالی روستای آداب البحر در ولایت الوحده را بربایند.

از سوی دیگر "دیکسون جاتلواک جوک " سخنگوی جنبش مردمی آزادی سودان (گروه مخالف همپیمان با مشار) گفت که نیروهایش 20 نظامی را در روستای آداب البحر و 23 نظامی را در مرکز ایالت استوایی کشتند.

سودان جنوبی در سال 2011 از سودان جدا شد. این کشور تازه تاسیس از ذخایر نفتی برخوردار است اما به دریا راه ندارد. درگیری های داخلی از سال 2013 و پس از اقدام سالواکر رئیس جمهوری سودان جنوبی در برکناری ریک ماچار معاون رئیس جمهوری آغاز شد.


در همین رابطه بخوانید

0% ...

آخرین اخبار

افشاگری بلومبرگ درباره جنایت آمریکا در میناب


حمله یمن به نزدیکی فرودگاه «ملک خالد» ریاض


۱۱ کشته در نتیجه انفجار در یک پایگاه ارتش سوریه


عراقچی:جهان امروز به تغییر مسیر بنیادین، از نظامی‌گری به توسعه پایدار نیاز دارد


مجمع عمومی سازمان‌ملل؛ تاسف اتحادیه اروپا از منع ورود اعضای هیات فلسطینی به آمریکا


رکوردشکنی بهای گازوئیل در آمریکا؛ از فشار بر کشاورزان تا زنجیره تامین مواد غذایی


پویش «آزادی برای علمای بحرین» همزمان با ادامه محاکمه روحانیون


آذربایجان شرقی، قطب صنعتی کشور و دریچه صادرات به بازار جهانی+ فیلم


گاردین: پیروزی نتانیاهو «آخرین انتخابات» اسرائیل را رقم می‌زند


«گرینسپن» نامزد پیشتاز دبیرکلی سازمان ملل کیست؟