شبکۀ آمریکایی تصاویر حملات روسیه در سوریه را دزدید!

جمعه 28 آبان 1395
17:10
شبکۀ آمریکایی تصاویر حملات روسیه در سوریه را دزدید! خبرگزاری اسپوتنیک روسیه نوشت شبکه بی بی اس آمریکا با پخش بخش هایی از ویدیوی مربوط به حملات روسیه به مواضع تروریست ها در سوریه، مدعی شد که این حملات توسط نیروی هوایی آمریکا انجام شده است.

به گزارش گروه بین الملل شبکه العالم،  اسپوتنیک افزود شبکه پی بی اس همچنین مدعی شد که نیروی هوایی ارتش آمریکا بیش از صد تانکر نفت را که تروریست ها از آن برای انتقال و فروش نفت استفاده می کردند، منهدم کرده است.
اما شبکه روسیه 24 با اعلام اینکه دراین حملات، نه صد تانکر نفت بلکه بیش از هزار تانکر متعلق به تروریست ها منهدم شده است، افزود که این حملات توسط نیروی هوایی روسیه انجام شده است نه آمریکا .
شایان ذکر است که تهیه کنندگان این گزارش خبری، حروف روسی درج شده درکنار صفحه نمایش را هنگام پخش گزارش از شبکه بی بی اس نادیده گرفتند. 


215
 

0% ...

آخرین اخبار

انتخابات "اسرائیل"؛ رقابت بر سر قدرت، بدون چشم‌انداز روشن برای تشکیل کشور مستقل فلسطین + ویدئو


قالیباف: اگر مسیر غلط را انتخاب کنید هیچ نفعی نخواهید برد


سخنگوی ارتش: جنایتکارتر از سران آمریکا در تاریخ نداریم


تور کشی اطراف خانه نتانیاهو از ترس حملات پهپادی+تصاویر


زیان امریکن ایرلاینز درپی صعود قیمت سوخت


سناتور آمریکایی: لابی اسرائیلی باعث ورود ما به جنگ علیه ایران شد


گفت‌ وگوی وزیران خارجه قطر و آمریکا درباره کاهش تنش‌های منطقه‌ای


اعتراف ونس به بالا بودن قیمت‌ها در آمریکا


اولیانوف: غرب اصول امنیت هسته‌ای را درباره ایران نادیده می‌گیرد


دست و پا زدن نتانیاهو برای جلب آرای صهیونیست ها