خبر فوری:

ارسال تجهیزات تازه به پایگاه روسیه در بندر طرطوس

شنبه 29 آبان 1395
00:44
ارسال تجهیزات تازه به پایگاه روسیه در بندر طرطوس خبرگزاری اینتر فاکس روز جمعه اعلام کرد وزارت دفاع روسیه قصد دارد با ارسال تجهیزات بیشتر به پایگاه دریایی این کشور در بندر طرطوس سوریه، آن را توسعه دهد.

به گزارش پایگاه خبری شبکۀ العالم، وزارت دفاع روسیه شماری کشتی جنگی، قایق و تجهیزات اضافی، از جمله کشتی جنگی «ام بی 31» از ناوگان دریای سیاه و جرثقیل شناور «اس بی كا 46150» را به سوی بندر طرطوس فرستاده است.
پیش تر، رسانه های ترکیه اعلام کرده بودند که شماری از کشتی های پشتیبانی روسیه از تنگه های بوسفور و داردانل عبور کرده اند که در میان آن ها یک کشتی باری روسی از نوع «کیل – 158» نیز که حامل قایق های «رپتور» بود، به چشم می خورد.
نیکولای بانکوف، معاون وزیر دفاع روسیه، چندی پیش اعلام کرده بود که کشورش قصد دارد یک پایگاه دریایی دائم در بندر طرطوس سوریه ایجاد کند.
 

0% ...

آخرین اخبار

در پنتاگون چه خبر است؟


تداوم حملات رژیم صهیونیستی به زیرساخت های لبنان با اهداف انتخاباتی


ستاد حقوق بشر: حمله آمریکا به نفتکش و شناورهای ایرانی نقض موازین حقوق بشری است


گروسی: آژانس آماده حمایت از تلاش‌های دیپلماتیک درباره پرونده هسته‌ای ایران است


هشدار پیونگ‌یانگ همزمان با آغاز رزمایش دریایی، هوایی و سایبری آمریکا و متحدانش


امیر سرتیپ حیدری: ایران معادلات جنگ را تغییر داد


ایران در آغاز نشست شورای حقوق بشر خواستار پاسخگویی عاملان جنگ تحمیلی شد


رکوردشکنی تاریخی بورس تهران؛ شاخص کل وارد کانال ۶.۹ میلیون واحد شد


فرمانده نیروی دریایی: در صورت لزوم دشمن را زمین‌گیر می‌کنیم


هشدار درباره فضای حاکم بر پنتاگون؛ فرماندهان از ترس اخراج سکوت می‌کنند