به گزارش پايگاه خبري شبكه العالم، وزارت امنيت غذايی به شركت Nongshim واردكننده چيپس هاي پرينگلز دستور داد كليه چيپس هاي وارداتی از مالزی را از بازار جمع آوری كند.
اين وزارتخانه همچنين اعلام كرد: انتظار مي رود حدود چهار و نيم تن چيپس پرينگلس كه روز دوم ژوئيه گذشته در مالزي توليد شده اند به اين كشور بازگردانده شود.
این اولین بار نیست که چیپس پرینگلز موجب جنجال در سطح جهان می شود و پیشتر هم مشکلاتی از جمله سرطان زا بودن این محصول در رسانه ها مطرح شده است.
چیپسهای برند پرینگلز متعلق به آمریکا کم چربتر، خشکتر و لذیذتر هستند اما قیمت لذیذی آن وجود ماده سرطانزا و سمی به نام آکریل آمید است. این ماده به مغز آسیبهای جدی وارد میکند. این ماده در سیبزمینیهای سرخشده و چیپسها وجود دارد و در حرارت 100 درجه بوجود میآید. این ماده زرد رنگ و مایل به قهوهای است که در سطح خشک ماده بوجود میآید و آن را تردتر و خشکتر میکند.