ساندی تایمز:

عراقی‌ها برای انتقام گرفتن از داعش صف کشیده‌اند

يکشنبه 30 آبان 1395
11:19
عراقی‌ها برای انتقام گرفتن از داعش صف کشیده‌اند مردم عراق به عملیات آزادسازی موصل از سیطرۀ داعش بسنده نکرده اند و به صورت انفرادی درپی انتقام گرفتن از داعشی ها برآمده اند.

به گزارش گروه بین الملل شبکه العالم، روزنامه انگلیسی ساندی تایمز روز یکشنبه در مقاله ای با عنوان "عراقی ها برای انتقام گرفتن از جنایتکاران داعش صف کشیده اند" به آخرین تحولات عملیات آزادسازی موصل پرداخت.
لوئیز کالاهان نویسندۀ این مقاله که برای تهیه گزارش به منطقه القیاره در جنوب موصل رفته است، نوشت:  نیروهای عراقی در مناطقی که بازپس گرفته اند ، به دنبال یافتن کسانی هستند که نام آنها در لیست 38 هزار فرد متهم به همکاری با داعش گنجانده شده است.
ساندی تایمز نوشت: مسئولان اطلاعاتی، برآورد می کنند که هزاران نفر از نیروهای مسلح داعش بازداشت شده اند، و در اماکنی همچون خانه ها و مساجد پیش از محاکمۀ آنها نگهداری می شوند.
در این مقاله آمده است: در حالی که زندان ها از افرادِ مظنون به همکاری با داعش انباشته شده است، بسیاری از مردم شکایات متعددی علیه افرادی که آنها را حامیان و طرفداران داعش می خوانند ، به مسئولان مربوطه ارائه کرده اند. 
مسئولان اطلاعاتی، صحت و درستی همه این شکایات را تأیید نمی کنند و می گویند برخی از شاکیان برای تصفیه حساب شخصی خود با دیگران که ناشی از اختلافات قبلی یا اختلاف بر سر مِلک و املاک است، شکایت کرده اند.
ساندی تایمز اعلام کرد : گروهی از عراقی ها که به علت سخن چینی برخی افراد به دست داعش افتاده و رنج هائی کشیده اند ، هم اکنون درپی یافتن افراد سخن چین و انتقام گرفتن از آنها هستند.
برخی از مردم هم می گویند که اعتماد چندانی به نهادهای دولتی برای انتقام گرفتن از داعش ندارند، و می خواهند به دست خودشان از داعشی ها انتقام بگیرند.

214

 

0% ...

آخرین اخبار

طوفان «آستن» برق بیش از ۱۸ هزار خانه در انگلیس را قطع کرد


جهاد اسلامی: عملیات الخلیل پاسخی به جنایات اشغالگران و شهرک‌نشینان بود


ایران در هفتادمین سالگرد اساسنامه آژانس، پایان اجرای گزینشی تعهدات را خواستار شد


ارتش پاکستان از کشته شدن ۱۰ تروریست در حمله به بندر گوادر خبر داد


 شهادت و زخمی شدن ۵ شهروند یمنی در حمله هوایی عربستان به یک منزل مسکونی در تعز+فیلم


یمن... از تعز تا صعده، غیرنظامیان زیر آتش بمباران هوایی عربستان+فیلم


جزئیات تازه از عملیات الخلیل؛ بیش از ۲۰ دقیقه با درگیری با صهیونیست‌ها +فیلم


والیبال نشسته ایران قهرمان آسیا شد +فیلم


حماس: عملیات الخلیل پاسخی به تداوم حملات و جنایات اشغالگران است


لغو فعالیت‌های انتخاباتی «لیکود» در پی عملیات الخلیل