موش‌های آفریقایی برای کشف مین و قاچاق!

يکشنبه 30 آبان 1395
17:57
موش‌های آفریقایی برای کشف مین و قاچاق! پژوهشگران سازمان ابوبو در تانزانیا موش‌های عظیم الجثه‌ای را برای کشف مین و همچنین اعضای بدن حیوانات که به طور غیرقانونی از بنادر آفریقا قاچاق می شود، تربیت کرده اند.

به گزارش گروه بین الملل شبکه العالم، هزینه این طرح از سوی آمریکا تامین می شود و همچنان در مراحل اولیه قرار دارد. در این طرح موش های آموزش دیده ای که ماه اکتبر متولد شده و آماده انجام ماموریت هستند، برای یافتن پوست حیوان مورچه خوار آفریقایی وارد محموله های مختلف می شوند تا از حس بویایی خود به منظور یافتن این نوع پوست که به وفور قاچاق می شود، استفاده کنند.      
پایگاه اینترنتی روسیا الیوم نوشت: هدف از این طرح که نتیجه نهایی آن اواخر سال 2017 میلادی به اثبات می رسد، استفاده از حس بویایی قوی موش هاست که قادر به تشخیص کالاهای قاچاق در کشتی هستند حتی اگر آن کالاها را در قهوه یا موادی پنهان کرده باشند که دارای بوی قوی هستند.
کرستی پرینب نماینده صندوق حیات وحش زمینی در معرض خطر که پشتیبان ایده استفاده از موش برای کشف تجارت غیر قانونی اعضای بدن حیوانات زمینی است، گفت که ما قادریم ثابت کنیم که موش می تواند چنین کشفی را انجام دهد.   
206 ـ 211

0% ...

آخرین اخبار

فرمانده قرارگاه خاتم‌الانبیا: دشمن چاره‌ای غیر از تسلیم ندارد


روابط عمومی سپاه: اجرای موج 54 عملیات وعده صادق 4 با موشک سجیل و خرمشهر


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و فرانسه


اطلاعیه ۲۹ ارتش/ مراکز امنیتی و مقر پلیس رژیم صهیونی هدف حمله پهپادی قرار گرفت


بیانیه وزارت میراث فرهنگی: آسیب به ۵۶ موزه و بنا جنایتی علیه هویت تاریخی ملت ایران است


"نه" قاطع فرانسه به ترامپ: در تنگه هرمز همراهی نمی‌کنیم


نخست‌وزیر عراق: نتانیاهوی جنایتکار منطقه را به جنگ و آشوب کشانده است


عراقچی: آماده تشکیل کمیته تحقیق درباره حملات منطقه‌ای هستیم / هرگونه حمله به تأسیسات انرژی ما، تأسیسات آمریکایی را هدف قرار می‌دهد


۴۵ عملیات حزب الله علیه اسرائیل طی کمتر از یک روز


تحرکات تجزیه‌طلبانه در مرزهای غربی ناکام ماند