نخستین مصاحبه اردوغان با رسانه‌های صهیونیستی

دوشنبه 1 آذر 1395
09:46
نخستین مصاحبه اردوغان با رسانه‌های صهیونیستی رئیس جمهور ترکیه در نخستین مصاحبه با رسانه‌های رژیم صهیونیستی پس از 13 سال، بر ضرورت گشودن صفحه جدیدی در روابط دوجانبه تأکید کرد.

به گزارش خبرنگار سیاسی شبکه العالم، "رجب طیب اردوغان" در مصاحبه با کانال 2 رژیم صهیونیستی گفت: "اکنون زمان آن رسیده است که پرونده گذشته را ببندیم و صفحه جدیدی در روابط بین اسرائیل و ترکیه بگشاییم".

شبکه روسیا الیوم با انتشار این خبر تأکید کرد که این نخستین مصاحبه اردوغان با رسانه های رژیم صهیونیستی طی 13 سال گذشته است.
اردوغان با اشاره به کشته شدن 10 تبعه ترکیه در حمله نظامیان رژیم صهیونیستی به کشتی مرمره، اظهار داشت: "حوادث کشتی مرمره هنوز بر این روابط سایه افکنده است".
رئیس جمهور ترکیه با این حال خاطرنشان کرد که سخنان افسران ارتش رژیم صهیونیستی، مبنی بر این که همه تلاش خود را برای جلوگیری از اقدامات خشونت آمیز در حادثه کشتی مرمره به کار گرفتند، باور نمی کند.

0% ...

آخرین اخبار

روسیه: با ایران برای حذف فشار‌های تحریمی تلاش خواهیم کرد


قالیباف:خواهیم دید دشمن در جنگ اقتصادی تمام‌عیار شکست می‌خورد


انتقاد پارلمانی از بی‌توجهی دولت لبنان به جنوب کشور


حمله موشکی یمن به نیروهای هوادار عربستان سعودی و سرنگونی پهپاد شناسایی این کشور  


درخشش تیم کشتی آزاد ایران در جام هارویان ارمنستان


تداوم آتش‌افروزی تل‌آویو در جنوب لبنان


تاکید آیت‌الله نوری همدانی بر راه‌های عملی برای وحدت اسلامی


اسلام آباد: تسلیم تحریم‌های یکجانبه علیه ایران نمی‌شویم


سفیر اسبق ایران در عراق پرده از تهدیدات جدید آمریکا علیه بغداد برای قطع روابط با تهران برداشت+فیلم


تکرار ادعاهای سیاسی گروسی علیه برنامه هسته‌ای ایران