داعش پیرمرد 100سالۀ نابینا را گردن زد (تصاویر)

دوشنبه 1 آذر 1395
21:17
داعش پیرمرد 100سالۀ نابینا را گردن زد (تصاویر) گروه تروریستی داعش دو روز قبل تصاویری از اعدام دو پیرمرد در سینای مصر منتشر کرد که به اتهام جادوگری گردن زده شدند.

العالم آفریقا
پایگاه الحدث نیوز نوشت گروه تروریستی داعش دو پیرمرد مصری را که به جادوگری متهم کرده بود در حضور عده ای از مردم گردن زد و چند ساعت بعد تصاویر اعدام آنها را منتشر کرد.
رسانه های مصری می گویند یکی از این دو پیرمرد سلیمان ابو حراز، شیخ طریقت صوفیان از قبیله سوارکه، است و دیگری قطیفان المنصوری نام دارد که اطلاعاتی دربارۀ او منتشر نشده است.
این رسانه ها می گویند که ابو حراز حدود صد سال سن داشت و در منطقۀ المزرعه در جنوب العریش زندگی می کرد.
داعش، سال گذشته ابو حراز را به مدت چند ماه ربود و سپس آزاد کرد ولی ماه گذشته مجددا او را ربود تا اینکه سرانجام وی را اعدام کرد.
ابو حراز در سال های آخر عمر خود نابینا شده بود و دائما در العریش مورد حملۀ جریان های افراط گرا قرار می گرفت. 

202 ـ 211
0% ...

آخرین اخبار

رژیم صهیونیستی دو قتل عام وحشتناک علیه غیرنظامیان و سربازان لبنانی مرتکب شدند


جنایت تازه اشغالگران در غزه؛ حمله به مرکز "النور" ۱۵ شهید و زخمی برجا گذاشت + فیلم


حماس: کشتار آوارگان در غزه تلاشی آشکار برای تخریب آتش‌بس است


مومنی در شانگهای: وقت مواضع صریح فرا رسیده است


اشغال الشقیف؛ دستاورد راهبردی یا سرپوشی برای ناکامی‌های نتانیاهو؟


برافراشته شدن پرچم فلسطین بر فراز کاخ ریاست جمهوری اسلوونی +فیلم


شروط ایران برای رسیدن به تفاهم با آمریکا


نبض بازار جهانی نفت در تنگه هرمز؛ هشدار تازه صندوق بین‌المللی پول


ترور افسران ارتش لبنان؛ "کنگره مردمی" خواستار پایان توهم مذاکره با اسرائیل شد


پیامدهای جنگ آمریکایی اسراییلی علیه ایران، ثبات اقتصاد جهانی را متزلزل کرده است