سیسی: از ارتش سوریه حمایت می‌کنیم

چهارشنبه 3 آذر 1395
02:59
سیسی: از ارتش سوریه حمایت می‌کنیم رئیس جمهور مصر تأکید کرد که دولتش از ارتش سوریه در برابر عناصر تندرو حمایت می‌کند.

العالم - مصر - سوریه

عبدالفتاح سیسی سه شنبه در گفتگو با تلویزیون پرتغال در پاسخ به پرسشی درباره احتمال اعزام نیروهای ارتش مصر به سوریه، اظهار داشت: اولویت ما آن است که ارتش‌های ملی را در کشورهای مختلف حمایت کنیم، مثلا ارتش لیبی را در سیطره بر خاک این کشور و برخورد با عناصر افراط‌ گرا و ایجاد امنیت یاری دهیم.. همین امر در مورد سوریه هم صادق است و ما از ارتش سوریه و همچنین ارتش عراق حمایت می کنیم.
وی در عین حال با اشاره به "حساسیت‌"هایی که ممکن است در پی اعزام نیروهای مصری به سوریه پدید آید، گفت: در چنین حالت‌هایی ترجیح می دهیم که نیروهای ملی در هر کشور، حفظ امنیت و ثبات را بر عهده داشته باشند.
سیسی ادامه داد: سوریه از 5 سال پیش با بحران عمیقی روبروست و موضع ما، حمایت از اراده و خواست مردم سوریه و ایجاد حل سیاسی برای بحران این کشور است. باید با جدیت با گروه های تروریست برخورد شود و این گروه‌ها خلع سلاح گردند. حفظ تمامیت ارضی سوریه بسیار مهم است و باید خرابی‌های جنگ نیز بازسازی گردد.
اعلام حمایت مصر از ارتش سوریه در حالی صورت می‌گیرد که چند کشور عربی از جمله عربستان و قطر، در 5 سال گذشته تمامی امکانات خود را برای پشتیبانی از گروه‌های تروریست که با ارتش سوریه می‌جنگند، به کار گرفته‌ و ویرانی بسیاری از زیرساخت‌های سوریه و کشته و زخمی شدن ده‌ها هزار نفر از مردم بی‌گناه این کشور را موجب شده‌اند.
موضع مصر در حمایت از دولت و ملت سوریه، برای برخی کشورهای حامی تروریسم از جمله عربستان سعودی قابل تحمل نبوده و دولت ریاض به همین دلیل، کمک‌های مالی خود به مصر را قطع کرده است، اما رئیس جمهور این کشور همچنان بر مواضع اصولی خود پافشاری می‌کند و تهدیدات سعودی‌ها را نادیده می‌گیرد.

0% ...

آخرین اخبار

«یا بازار احمق است یا آمریکا دروغ می‌گوید!»؛ واکنش قالیباف به ادعای واشنگتن


انیمیشن لگویی از دومین غنیمت زیردریایی هوشمند آمریکایی در تنگه هرمز


بصیرت و شجاعت در آینه مقاومت؛ تجلیل وزارت خارجه از مقام ماندگار شهید نصرالله


گره‌گشایی از ترانزیت در مرز ارمنستان؛ رفع موانع سوخت و گمرک در دستور کار است


پایان دیکته‌های کاخ سفید؛ غریب‌آبادی: دولت‌های مستقل مرعوب خزانه‌داری آمریکا نمی‌شوند


گزارش العالم از جشن هزارمین پیوند مغز استخوان در ایران برای درمان سرطان خون+ فیلم


روایت نیویورک در پاستور؛ پزشکیان بر «وحدت ملی» و «ایستادگی» تأکید کرد


نایب‌رئیس پارلمان عراق: ممنوعیت پروازهای ایران خسارت‌بار است


شکست سناریوی دوگانه‌های کاذب؛ طائب: مردم در تله دشمن گرفتار نمی‌شوند


شهید سید حسن نصرالله؛ جوهره انسانیت و رادمردی