علت شناسایی نشدن تعدادی ازشهدای انفجار حله چیست؟+ ویدیو

جمعه 5 آذر 1395
10:43
دبیر کل جمعیت هلال احمر کشور گفت: سوختگی شدید شهدای حادثه تروریستی در نزدیکی کربلا مانع از شناسایی هویت آنها شده است.

العالم - عراق

علی اصغر احمدی پنجشنبه شب اعلام کرد: بر اساس آخرین اخبار اعلام شده، این حادثه حدود 80 شهید داشته که به دلیل عمق این انفجار و شدت سوختگی جانباختگان، شناسایی و تفکیک این شهدا براحتی و بسرعت امکان پذیر نیست.

وی در خصوص زخمی های ایرانی این حادثه نیز اظهار کرد: 30 ایرانی در این حادثه مجروح شده اند که پنج نفر آنها در بیمارستان شهر شوملی و 25 نفر دیگر در بیمارستان شهر حله بستری شده اند.

به گفته احمدی، زمینه انتقال این مجروحان در صورت امکان جابجایی آنان حتی همین امشب نیز وجود دارد.

دبیرکل جمعیت هلال احمر کشور از استقرار اتوبوس آمبولانس های هلال احمر جمهوری اسلامی ایران در مرز ایران خبر داد.

در همین حال؛ سرکنسول ایران در کربلا نیز درباره اقدام تروریستی عصر پنجشنبه گروه‌های تکفیری تأکید کرد که به دلیل شدت سوختگی، شناسایی اجساد با کندی صورت می گیرد.

میرمسعود حسینیان در گفت وگو با ایرنا یادآورشد: در این اقدام تروریستی با توجه به اینکه در محل پمپ بنزین بوده، دو اتوبوس و تعدای مینی‌بوس و چند دستگاه خودروی شخصی به طول کامل از بین رفته‌ است.

وی افزود: از ابتدای این حادثه، نیروهای امدادی و امنیتی در منطقه حضور دارند و تیمی از کنسولگری ایران به همراه نیروهای هلال احمر در کربلا و استانداری و پلیس بابل در محل حادثه حاضرند.

حسینیان ادامه داد: بعد از وقوع حادثه، چند اتوبوس آمبولانس برای انتقال مجروحان به محل اعزام شد.

عصر پنجشنبه گروه‌های تکفیری در پمپ بنزین الانوار در منطقه شوملی در حله واقع در مسیر کربلا به نجف دست به اقدام تروریستی زدند.

0% ...

آخرین اخبار

رسوایی در انگلیس؛ آمار تکان‌دهنده مرگ‌ومیر ناشی از گرما


ترامپ به ناچار عملیات نظامی علیه ایران را متوقف و به جنگ اقتصادی روی آورد+ فیلم


اسپانیا عملیات رژیم صهیونیستی علیه تأسیسات آنروا را محکوم کرد


گزارش العالم از آغاز سال تحصیلی در غزه؛ برپایی کلاس های درس روی ویرانه‌ها + ویدئو


سیلاب در نپال حدود ۸۰۰ مفقود و بیش از ۱۰۰ کشته برجای گذاشت+فیلم


ابراز همدردی ایران با خانواده قربانیان آتش سوزی در پاکستان


هشدار سازمان ملل نسبت به تداوم حملات در غزه و بحران کرانه باختری


واکنش تند لندن به اقدام رژیم صهیونیستی در ویران‌سازی مرکز آموزشی سازمان ملل


نماینده لبنان: طرح انحصار سلاح در سایه اشغالگری، توطئه‌ای علیه مقاومت است


واکنش تند سفیر فرانسه به درخواست بن‌گویر برای قتل‌عام فلسطینیان