بیانیۀ مهم بسیج عراق:

حمله به فرماندهان‌بسیج کار داعش‌نبود؛ آمریکا پاسخ‌دهد

جمعه 5 آذر 1395
23:50
حمله به فرماندهان‌بسیج کار داعش‌نبود؛ آمریکا پاسخ‌دهد فرماندهی بسیج عراق بیانۀ مهمی دربارۀ حملۀ موشکی به فرودگاه تلعفر منتشر کرد. این حمله دقایقی پس از پایان جلسۀ حیدر عبادی، نخست وزیر عراق، و فرماندهان بسیج عراق انجام شد.

العالم عراق
به گزارش خبرنگار شبکۀ العالم در عراق در بیانیۀ بسیج عراق آمده است: «ساعت چهار و نیم عصر روز پنجشنبه، چادری که جلسۀ فرماندهان بسیج و نخست وزیر عراق در فرودگاه تلعفر در آن برگزار شده بود، هدف حملۀ موشکی قرار گرفت که به مجروحیت شماری از برادران مجاهد انجامید».
این بیانیه می افزاید: «بررسی ها نشان می دهد که این موشک از سوی داعش شلیک نشده است. این موشک که لیزری بوده و از سوی یک هواپیما شلیک شده است، در فاصلۀ یک و نیم متری چادر محل برگزاری جلسه سقوط کرده است».
نکتۀ مهمی که بیانیه بر آن تأکید کرده، اینست که در هنگام برگزاری جلسه، «هواپیماهای بدون سرنشین ائتلاف بین المللی در آسمان منطقه در حال پرواز بوده اند».
بر همین اساس، بسیج عراق از ائتلاف بین المللی به رهبری آمریکا خواست تا دربارۀ این حادثه توضیح دهد؛ «زیرا آسمان غرب موصل کاملا در اختیار جنگنده ها و هواپیماهای بدون سرنشین این ائتلاف است».
احمد الاسدی، سخنگوی بسیج عراق، روز جمعه اعلام کرد در حملۀ موشکی به فرودگاه تلعفر سه تن از فرماندهان بسیج مجروح شده اند.
 

0% ...

آخرین اخبار

سردار شکارچی: کاری می‌کنیم آمریکا هوس تجاوز به کشور دیگری نکند


آیت‌الله آملی لاریجانی: رهبر شهید انقلاب، نماد معنویت و استقامت بود


حمله موشکی نیروی‌دریایی‌ارتش به ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن


واکنش پزشکیان به رفتارهای فریبکارانه نتانیاهو


لاریجانی: آن‌ها باد می‌کارند و طوفان درو خواهند کرد


آغار موج بیست و سوم عملیات وعده صادق ۴ با عملیات ترکیبی


هشدار نیروهای مسلح ایران به مسئولان اقلیم کردستان


حجت الاسلام حاج علی اکبری: حضور پرشور مردم قوت قلبی برای رزمندگان اسلام است


نماینده ایران در آژانس: حمله به تأسیسات هسته‌ای تحت پادمان باید محکوم شود


دشمنان در انتظار شگفتانه‌های سرنوشت‌ساز در میدان نبرد باشند