داعش 32 عراقی را در موصل اعدام کرد

شنبه 6 آذر 1395
23:04
داعش 32 عراقی را در موصل اعدام کرد یک افسر پلیس فدرال عراق روز شنبه گفت که گروه تروریستی داعش 32 غیر نظامی را در شهر موصل مرکز استان نینوا اعدام کرد.

العالم ـ عراق

سلطان حمودات العزی از افسران پلیس عراق گفت: تروریست های داعش روز جمعه با حمله به مناطق المصارف، الزهور و الجامعه در شرق موصل 32 غیر نظامی را بازداشت و آنها به مکانی نامعلوم منتقل کردند.
به گزارش خبرگزاری آناتولی، وی افزود: تروریست ها این 32 غیر نظامی را در شمال موصل با شلیک مستقیم گلوله به سرشان اعدام کردند.
این افسر عراقی با بیان این که شهروندان اعدام شده، به جاسوسی و همکاری با نیروهای عراقی متهم و اعدام شدند، افزود: تروریست ها تهدید کرده اند که تمام کسانی را که به دنبال کمک به نیروهای مسلح عراق هستند، به قتل خواهند رساند.
عملیات موصل در تاریخ 17 سپتامبر (26 مهرماه) با فرمان 'حیدر العبادی' نخست وزیر عراق آغاز شد.
موصل بزرگترین شهر در شمال عراق است که در اشغال گروه تروریستی داعش قرار دارد و بازپس گیری آن ضربه ای مهم به این گروه ترویستی وارد خواهد کرد.

0% ...

آخرین اخبار

طوفان «آیسایاس» در آمریکا؛ ۸۶۰ هزار نفر بدون برق ماندند


استقرار هزاران نیروی امنیتی در دهلی‌نو/ رهبر «حزب سوسک» بازداشت شد


فراجا در شرایط جنگی با اراده الهی، محکم و استوار ایستاد


تداوم یورش اشغالگران به کرانه باختری و بازداشت‌ فلسطینیان+فیلم


حملات هوایی و موشکی عربستان به مناطق مختلف یمن


سفیر ایران در ارمنستان: روابط تهران و ایروان نیازمند رایزنی‌های مستمر است


سرپرست وزارت دفاع: فرهنگ ایثار پشتوانه عزت و استقلال کشور است


قتل یک زن ژاپنی توسط نظامی آمریکایی؛ این جنایت اعتراض مردم را در پی داشت


کاریکاتور |ترامپ قاتل آزادی


کاریکاتور |ترامپ، چو تخته پاره بر موج!