پیرترین مرد ایران درگذشت

يکشنبه 7 آذر 1395
12:04
پیرترین مرد ایران درگذشت عباس منائی، پیرترین مرد ایران با 133 سال سن در شهرستان نقده که نامش در سرشماری نفوس و مسکن 95 ثبت شده بر اثر کهولت سن در گذشت.

العالم - ایران
رئیس اداره ثبت احوال شهرستان نقده با تایید این خبر اظهار داشت: حاج عباس منائی پیرمرد 133 ساله اهل نقده پس از آنکه نامش بعنوان پیرترین فرد در سرشماری نفوس و مسکن ثبت شد بر اثر کهولت سن درگذشت.
حسین هاشم پور به ایرنا گفت: شناسنامه و اسناد موجود در اداره ثبت احوال نقده نشان می دهد وی متولد هفتم خرداد ماه سال 1263 شمسی بود، و در انتخابات گذشته مجلس شورای اسلامی هم رأی داده بود.
عباس منائی در روستای 'راهدانه' از توابع شهرستان نقده زندگی می کرد که 2 روز قبل بر اثر کهولت سن درگذشت.
این پیرمرد 133 ساله هشت فرزند دارد.
پیش از این بر اساس اعلام رسانه های خارجی رکورد پیرترین فرد جهان ن یک پیرمرد ژاپنی 112 ساله بود اما حالا این عنوان در اختیار یک زن 114 ساله برزیلی قرار دارد، این در حالی است که پیرمرد نقده ای 133 سال سن داشت و شاید پیرترین مرد جهان بود.
شهرستان نقده با 125 هزار نفر و روستای 'راهدانه' با حدود 2 هزار نفر جمعیت در جنوب استان آذربایجان غربی قرار دارد.
 

0% ...

آخرین اخبار

پوتین: رفع تحریم‌های ایران و باز بودن تنگه هرمز، مطالبه به‌حق تهران است


حساسیت بغداد نسبت به قطع شدن نبض پروازی میان ایران و عراق


پایبندی لبنان به مذاکرات؛ حملات بدون دستاورد رژیم صهیونیستی +فیلم


حملات صهیونیست‌ها به لبنان، یک مدرسه را ویران ساخت و دانش‌آموزان را آواره کرد+ویدئو


انصارالله: پاسخ هرگونه تنش آفرینی بیشتر عربستان را در اعماق خاک این کشور می دهیم


گروسی مدعی شد: آژانس آماده لحاظ کردن ملاحظات ایران در چارچوب فعالیت‌های پادمانی است


خطیب زاده: اکنون توپ در زمین آمریکا است


حزب‌الله لبنان: اخراج آمریکا از عراق، سرآغاز پایان حضور نظامی واشنگتن در خاورمیانه


به چوب حراج گذاشتن اعتبار شورا؛ هشدار ایران نسبت به قبضه شورای امنیت توسط واشنگتن


خیزش کارکنان نظام سلامت انگلیس؛فشار بر دولت برای قطع همکاری با شرکت‌های حامی تل‌آویو