فرمان عقب نشینی داعش از شرقاط

دوشنبه 8 آذر 1395
09:58
فرمان عقب نشینی داعش از شرقاط گروه داعش از عناصر مسلح خود خواسته است تا از ساحل شرقی شرقاط عقب نشینی کنند.

العالم - عراق

روضان الجبوری مسئول اطلاع رسانی تیپ 51 نیروهای الحشد الشعبی در استان صلاح الدین گفت، سرکرده داعش درمنطقه الحویجه (55 کیلومتری جنوب کرکوک) که مدیریت اوضاع ساحل شرقی در شرقاط (65 کیلومتری شمال صلاح الدین) را در دست دارد، به مشتاق مطلق مسئول امنیت داعش در شرقاط و رشید مطلق قاضی شرعی دستور داده عناصر مسلح را از ساحل شرقی شرقاط خارج کند.

الجبوری به شبکه السومریه تأکید کرد که داعش عناصر خود را مخیر کرده است تا بین عقب نشینی یا منفجر کردن خود یکی را انتخاب کنند.
الجبوری افزود: اطلاعات موجود نشان می دهد که شمار عناصر داعش در ساحل شرقی و مناطق الکنعوص، قراج و السدره بسیار کاهش یافته است.
وی تصریح کرد: این مساله نشان دهنده ترس و نگرانی تروریست های داعش از نزدیک شدن نیروهای مشترک برای آزادسازی دیگر مناطق باقی مانده از ساحل شرقی از اشغال این گروه تروریستی است.

215

 

0% ...

آخرین اخبار

افشای راهبرد بروزرسانی شده دشمن برای تقابل با ایران


پاک‌نژاد: تحویل نفت ایران به مشتریان ادامه دارد


وزیر خارجه قطر با پزشکیان دیدار کرد


روسیه: با ایران برای حذف فشار‌های تحریمی تلاش خواهیم کرد


حمله رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان/ یک شهید و 9 زخمی


قالیباف:خواهیم دید دشمن در جنگ اقتصادی تمام‌عیار شکست می‌خورد


انتقاد پارلمانی از بی‌توجهی دولت لبنان به جنوب کشور


حمله موشکی یمن به نیروهای هوادار عربستان سعودی و سرنگونی پهپاد شناسایی این کشور  


درخشش تیم کشتی آزاد ایران در جام هارویان ارمنستان


تداوم آتش‌افروزی تل‌آویو در جنوب لبنان