خبر فوری:

ارتش سوریه مناطق مهمی از حلب را آزاد کرد

دوشنبه 8 آذر 1395
20:59
ارتش سوریه مناطق مهمی از حلب را آزاد کرد العالم ـ ارتش سوریه و متحدانش کوی "البحوث العلمیه" و ایستگاه پمپاژ آب در محله سلیمان الحلبی در شرق حلب را آزاد کردند.

العالم - سوریه

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، با آزادی منطقه "البحوث العلمیه" و ایستگاه پمپاژ آب در محله سلیمان الحلبی در شرق حلب، نیروهای فنی در حال انجام کارهای تعمیراتی ایستگاه پمپاژ آب هستند تا هرچه سریعتر بار دیگر راه اندازی شود.

خبرنگار العالم از پیشروی ارتش و متحدانش در کوی الشبابی در شرق حلب همزمان با شکست و ناکامی های گسترده ی گروههای تکفیری خبر داد.

ارتش و هم پیمانانش همچنین مناطق راهبردی الحیدریه و الصاخور در شرق حلب را آزاد کردند.

دیده بان حقوق بشر وابسته به مخالفان دولت سوریه اذعان کرد که تروریستها بخش شمالی حلب و نیز یک سوم محله های شرقی حلب را به طور کامل از دست دادند و آن را شکستی بزرگ برای عناصر مسلح به شمار آورد.

شهادت 6 نفر در دیر الزور

در همین حال، بر اثر حملات خمپاره ای گروههای تروریستی به مناطق مسکونی در شهر دیرالزور واقع در شرق سوریه، 6 نفر به شهادت رسیدند و 25 نفر دیگر زخمی شدند.

خبرنگار العالم اظهار داشت که هدف قرار گرفتن مناطق مسکونی در دیرالزور از سوی گروههای تروریستی در راستای اقدامات متعدد و شکست خورده ی آنها برای سیطره بر شهر است.

وی افزود: سقوط خمپاره ها همچنین خسارتهایی به املاک و دارایی های غیرنظامیان وارد کرد.

210

0% ...

آخرین اخبار

واشنگتن یک چهارم پهپادهایش را در جنگ با ایران از دست داده است


آمریکا و سه کشور اروپایی به دنبال ارائه قطعنامه‌ای دیگر علیه ایران


غزه..آماج تجاوزات بی وقفه رژیم صهیونیستی


موج تصاعدی تروریسم شهرک نشینان صهیونیست در کرانه باختری


در پنتاگون چه خبر است؟


تداوم حملات رژیم صهیونیستی به زیرساخت های لبنان با اهداف انتخاباتی


ستاد حقوق بشر: حمله آمریکا به نفتکش و شناورهای ایرانی نقض موازین حقوق بشری است


گروسی: آژانس آماده حمایت از تلاش‌های دیپلماتیک درباره پرونده هسته‌ای ایران است


هشدار پیونگ‌یانگ همزمان با آغاز رزمایش دریایی، هوایی و سایبری آمریکا و متحدانش


امیر سرتیپ حیدری: ایران معادلات جنگ را تغییر داد