تکرار انتخاب ریاست جمهوری اتریش به دلیل تخلف

يکشنبه 14 آذر 1395
12:08
تکرار انتخاب ریاست جمهوری اتریش به دلیل تخلف شهروندان اتریشی بار دیگر برای شرکت در انتخابات ریاست جمهوری به پای صندوق های رای رفتند.

العالم - اروپا
انتخابات ریاست جمهوری اتریش امروز درحالی آغاز شد که احتمال دارد برای اولین بار یک سیاستمدار راستگرای افراطی، به ریاست جمهوری این کشور عضو اتحادیه اروپا برسد.
نتایج نخستین انتخابات که در مه گذشته برگزار شد، به دلیل وجود تخلفات و اشکالاتی در برگزاری انتخابات، لغو شد. نسبت مشارکت در انتخابات قبلی، 16.7 درصد اعلام شده بود.
مراکز رای گیری در اتریش صبح امروز ساعت شش به وقت گرینویج باز شد و رای گیری تا ساعت 16 به وقت گرینویج ادامه خواهد داشت.
حدود شش میلیون و چهارصد هزار نفر واجد شرایط رای گیری در این انتخابات هستند که "نوربرت هوفر" (45 ساله) نایب رئیس پارلمان و از رهبران حزب آزادی و "السکاندر وان در بلن" (72) سال لیبرال و مدافع محیط زیست در آن رقابت می کنند.
وزارت کشور اتریش تاکید کرده است که نتایج رای گیری پیش از دوشنبه اعلام نخواهد شد.
پست ریاست جمهوری در اتریش اساسا تشریفاتی است.
6

0% ...

آخرین اخبار

پزشکیان: عملکرد سازمان ملل و شورای امنیت در مواجهه با تجاوز اخیر به ایران بسیار ناامیدکننده بود


عارف: اهل جنگ نیستیم، اما خوب می‌جنگیم


سناریوسازی‌های انتخاباتی نتانیاهو


دریادار سیاری: پدافند هوایی؛ سپر هوشیار امنیت ملی کشور است


گفت‌وگوی کوتاه رؤسای جمهور ایران و چین در حاشیه اجلاس شانگهای


تحریم آزمون تافل برای ایرانیان رفتار «عصر حجری» است


تاکید سرلشکر عبداللهی بر رهگیری اهداف در دورترین نقاط ممکن


هشدار کارشناسان اقتصادی نسبت به کاهش توان آمریکا در مدیریت شوک‌های قیمتی


رایزنی عراقچی و همتای آذربایجانی در بیشکک


فرمانده کل ارتش: تجربه جنگ‌های اخیر اهمیت حیاتی و راهبردی پدافند هوایی را آشکار ساخت