مجازاتِ بی سابقه برای زنِ شوهرآزارِ

چهارشنبه 17 آذر 1395
09:44
مجازاتِ بی سابقه برای زنِ شوهرآزارِ یک دادگاه چینی، برای ادب کردنِ زنی که شوهرش را می زد، مجازاتی "200 متری" برای او در نظر گرفت.

العالمآسیا

اجرای قانونِ جدیدِ خانواده که به تازگی در چین، برقرار شده است، با مجازات زنی که شوهرش را کتک می زد، آغاز شد.
به نوشتۀ روزنامۀ «چاینا دیلی»، دادگاه خانوادۀ پکن، پس از دریافت دادخواست مردی مبنی بر کتک خوردن از همسرش، متهم را به شش ماه دوری از شوهر محکوم کرد.
بر اساس این حکم، زنِ شوهر آزار، تا شش ماه از نزدیک شدن به 200 متری شوهرش منع شد.
در حکم صادر شده برای این پرونده آمده است که شوهر، دو بار ماه های می و نوامبر، از همسرش کتک خورد و مدرکِ او برای اثبات این ادعا، گزارش رسمی پزشکی است.
شوهر، در این دادخواست تاکید کرده است که خشونت های مادر، بر نوزادشان تاثیر منفی داشته است.
قانون جدیدِ خانواده از ماه مارس گذشته در چین اجرایی شد، و این نخستین بار است که یک زن، بر اساس این قانون محاکمه می شود.
در این قانون، برای مجازات همسرانی که دست به خشونت علیه یکدیگر می زنند، دوری از یکدیگر به همراه 15 روز بازداشت یا پرداخت 1000 یوآن جریمۀ نقدی در نظر گرفته شده است.

205

0% ...

آخرین اخبار

رسوایی در انگلیس؛ آمار تکان‌دهنده مرگ‌ومیر ناشی از گرما


ترامپ به ناچار عملیات نظامی علیه ایران را متوقف و به جنگ اقتصادی روی آورد+ فیلم


اسپانیا عملیات رژیم صهیونیستی علیه تأسیسات آنروا را محکوم کرد


گزارش العالم از آغاز سال تحصیلی در غزه؛ برپایی کلاس های درس روی ویرانه‌ها + ویدئو


سیلاب در نپال حدود ۸۰۰ مفقود و بیش از ۱۰۰ کشته برجای گذاشت+فیلم


ابراز همدردی ایران با خانواده قربانیان آتش سوزی در پاکستان


هشدار سازمان ملل نسبت به تداوم حملات در غزه و بحران کرانه باختری


واکنش تند لندن به اقدام رژیم صهیونیستی در ویران‌سازی مرکز آموزشی سازمان ملل


نماینده لبنان: طرح انحصار سلاح در سایه اشغالگری، توطئه‌ای علیه مقاومت است


واکنش تند سفیر فرانسه به درخواست بن‌گویر برای قتل‌عام فلسطینیان