کمک 2.2 میلیون دلاری ژاپن به امنیت هسته‌ای ایران

پنج‌شنبه 18 آذر 1395
08:43
کمک 2.2 میلیون دلاری ژاپن به امنیت هسته‌ای ایران منابع ژاپنی اعلام کردند که این کشور قصد دارد 2.2 میلیون دلار به پروژه امنیت هسته‌ای ایران اختصاص دهد.

به گزارش گروه بین الملل شبکه العالم به نقل از ژاپن تایمز، در پی دیدار «فومیو کیشیدا» و «محمد جواد ظریف،» وزرای خارجه ژاپن و ایران در توکیو، ژاپن از قصد خود برای اختصاص یک بسته حمایتی ویژه به منظور پیشبرد توافق هسته‌ای خبر داد.

کیشیدا خاطر نشان کرد این اقدام علاوه بر کمک به حفظ امنیت هسته‌ای در ایران، حرکتی در راستای پیشبرد توافق هسته‌ای و حراست از برجام است. رسانه های ژاپن ارزش این کمک را 2 میلیون و 200 هزار دلار اعلام کرده‌اند.

وزیر خارجه ژاپن پس از دیدار با محمدجواد ظریف گفت با همتای ایرانی خود برای گسترش روابط در زمینه‌های مختلف از جمله حراست از توافق هسته‌ای و اجرای برجام به توافق رسیده است.

ژاپن تایمز در این خصوص نوشت: کمک مالی توکیو به تهران در شرایطی صورت می‌گیرد که هنوز مشخص نیست دولت آینده آمریکا به ریاست ترامپ چه سیاستی را در قبال توافق هسته‌ای اتخاذ خواهد کرد.

وزرای خارجه ایران و ژاپن در دیدار خود بر لزوم پایبندی همه طرف‌ها به توافق هسته‌ای تاکید کردند.

دولت ژاپن از شرکت‌های خود خواسته است در ایران سرمایه‌گذاری کنند و تا حد توان در این بازار فعال شوند. "شینزو آبه،" نخست وزیر ژاپن، نیز اعلام کرد قصد دارد برای تقویت همکاری‌های دو کشور به ایران سفر کند.

0% ...

آخرین اخبار

صدای انفجار در اربیل و سلیمانیه عراق


وزیران خارجه چین و آمریکا درباره خاورمیانه و روابط دوجانبه گفت‌وگو کردند


تاکید سرلشکرصفوی برناتوانی جنگ صهیونیستی یا آمریکایی درمقابل“بصیرتِ مردمی”و“اقتدارِ ولایی"


نفتکش متخلف "ترند" با پرچم کشور توگو مورد اصابت قرار گرفت


پنتاگون خروج بخشی از نیروهای آمریکا از اروپا را بررسی می‌کند


سازمان ملل بر پاسخگویی آمریکا درباره جنایات جنگی در ایران تأکید کرد


گزارش یک حادثه امنیتی در آب‌های راهبردی تنگه هرمز


قالیباف: وتوی چین و روسیه سوءاستفاده سیاسی از شورای امنیت را رد کرد


37 حمله هوایی جنگنده‌های سعودی به مناطق غیرنظامی یمن


آمریکا جنگنده اف-۳۵ به عربستان می‌فروشد