نسل پنجم بلوتوث، با سرعت و برد غافلگیر کننده

پنج‌شنبه 18 آذر 1395
10:05
نسل پنجم بلوتوث، با سرعت و برد غافلگیر کننده نسل پنجم استاندارد «بلوتوث» با سرعت و برد غافلگیر کننده به زودی در تلفن‌های همراه و تبلت‌های جدید رونمایی می‌شود.

العالم - گوناگون

به گزارش گروه بین الملل شبکه العالم به نقل از وبسایت «مک رومرز»؛ گروه متولی «بلوتوث» موسوم به “Bluetooth SIG” از نهایی شدن نسل پنجم از استاندارد بلوتوث خبر داد. این بدان معناست که شرکت‌های فعال در حوزه فناوری می‌توانند از این استاندارد جدید در محصولاتشان استفاده کنند.

در قیاس با استاندارد کنونی بلوتوث که با نسخه 4.2 شناخته می‌شود، بُرد نسل پنجم از این استاندارد 4 برابر و سرعت آن نیز 2 برابر شده‌است. همچنین ظرفیت پیام‌های ارسالی به وسیله این استاندارد 8 برابر شده‌است. این تغییرات، به دستگاه‌ها و ابزارهای بیشتری امکان می‌دهد از مزایای مختلف استاندارد بلوتوث بهره‌مند شوند.

نخستین دستگاه‌های مجهز به بلوتوث 5 از 2 تا 6 ماه آینده روانه بازار خواهند شد.

0% ...

آخرین اخبار

آغاز موج ۴۱ عملیات وعده صادق ۴ با موشک های سنگین خرمشهر، قدر،خیبرشکن و فتاح


ارتش: پایگاه‌های هوایی پالماخیم و عوبدا و مقر شین‌بت هدف حمله قرار گرفتند


اذعان آمریکا به ناتوانی در رهگیری موشک‌های ایرانی


بهای نفت از مرز ۱۰۰ دلار گذشت؛ تنش در خلیج فارس و تداوم حملات هوایی


حملات مشکوک به انبارهای نفتی در عمان


روسیه: قطعنامه پیشنهادی ما به دلیل منافع سیاسی کوتاه مدت رد شد


حمله پهپادی حزب الله لبنان به بزرگترین مجتمع صنایع نظامی رژیم صهیونیستی 


تغییر آرایش ایست‌های بازرسی؛ سازماندهی موج جدید داوطلبان آغاز شد


 سفیر ایران: اقدام شورای امنیت علیه ایران را به رسمیت نمی‌شناسیم


موج چهلم عملیات وعده صادق 4 با رمز یا امیرالمومنین با مشارکت نیروهای مقاومت اسلامی