افشای حمایت مالی شورای همکاری از مخالفان سوریه

جمعه 19 آذر 1395
13:24
افشای حمایت مالی شورای همکاری از مخالفان سوریه حساب کاربری "العداله" در تویتر، سندی را از حمایت مالی عربستان و امارات از گروه های مخالف سوریه منتشر کرد.

العالم - سوریه
این سند، در واقع نامه ای محرمانه است که از جانب نمایندگی دائم امارات در سازمان ملل به دفتر معاون وزیر امور امنیتی و نظامی وزارت امورخارجه این کشور ارسال شده است.
در این نامه تأکید شده است که نماینده دائم عربستان سعودی با نماینده دائم امارات، درخصوص حمایت از دفتر گروه موسوم به "ائتلاف ملی گروه های انقلابی و مخالف سوریه در نیویورک" تماس داشته است.
وی در این نامه درخواست کرده است که به "اهمیت حمایت از دفتر ائتلاف" توجه شود.
"جمال جامع المشرخ" معاون نماینده دائم در این سند، اذعان می کند که عربستان و قطر 50 هزار دلار به دفتر مذکور کمک کردند، و این دفتر به دلیل نبود بودجه لازم، در حال بسته شدن است.
جمال جامع، از معاون وزیر امورخارجه در امور امنیتی و نظامی خواسته است، امکان کمک مالی به مبلغ 40 تا 50 هزار دلار به دفتر مخالفان سوریه در نیویورک، را بررسی کند.
منابع آگاه گفته اند، سران شورای همکاری خلیج فارس درباره تأمین هزینه های "ائتلاف ملی گروه های انقلابی و مخالف سوریه" به توافق رسیده اند؛ و برای هرکدام از کشورهای عضو این شورا سهمی در این حمایت مالی تعیین شده و در این میان، عربستان سعودی بزرگترین حامی مالی است.

0% ...

آخرین اخبار

تاکید آیت‌الله نوری همدانی بر راه‌های عملی برای وحدت اسلامی


اسلام آباد: تسلیم تحریم‌های یکجانبه علیه ایران نمی‌شویم


سفیر اسبق ایران در عراق پرده از تهدیدات جدید آمریکا علیه بغداد برای قطع روابط با تهران برداشت+فیلم


تکرار ادعاهای سیاسی گروسی علیه برنامه هسته‌ای ایران


سخنگوی وزارت امور خارجه از سفر نخست‌وزیر قطر به تهران خبر داد


حشد الشعبی؛ بخشی جدایی‌ناپذیر از تاریخ پیروزمند عراق است


کشف و انهدام ۳۵۰۰ متر خط لوله غیرمجاز انتقال سوخت در بندرلنگه


به‌جای درمان؛ مجازات ملوانی که در ناو لینکلن دست به خودکشی زده بود


پزشکیان: وحدت اسلامی به معنای تعطیل کردن عدالت نیست


گزارشگر سازمان ملل: سرکوب حامیان فلسطین، هدف واقعی تحریم‌های آمریکاست