ترکیه محاکمۀ فرماندهان ارتش" اسرائیل" را متوقف کرد

جمعه 19 آذر 1395
23:51
ترکیه محاکمۀ فرماندهان ارتش روز جمعه، دادگاهی در استانبول شکایت از چهار فرمانده رژیم صهیونیستی را که به صدور دستور حمله به کشتی ترکیه‌ای حامل کمک‌های انسان‌دوستانه برای غزه متهم شده بودند، لغو کرد.

العالم - ترکیه

اسکای نیوز نوشت این فرماندهان پیشتر به دلیل نقش‌آفرینی در حمله مرگبار نیروهای رژیم صهیونیستی در سال 2010 به کشتی ترکیه‌ای حامل کمک‌های انسان‌دوستانه برای غزه، در حال محاکمه غیابی بودند. 

در پی عادی سازی روابط میان ترکیه و رژیم صهیونیستی، مقرر شده بود این رژیم برای پایان دادن به شکایت علیه شهروندان خود در ترکیه به دلیل نقش داشتن در کشتار شهروندان ترکیه ای حاضر در کشتی کمک رسانی به غزه، 20 میلیون دلار غرامت به ترکیه بپردازد.

0% ...

آخرین اخبار

برنامه والزیتون، درباره زنان ایرانی مقاومی است که با تلاش و اقدامات خود تاثیرات شگرفی در جامعه بر جای گذاشتند.


­صعود سه پله‌ای تیم ملی والیبال بانوان ایران در رده‌بندی جهانی


پیشرفت در مذاکرات انتقال گاز روسیه، گام مهم در تبدیل ایران به هاب انرژی


بازداشت ۳۰ سردسته و مزدور دشمن دخیل در کودتای دی


گسترش اقدامات جنایتکارانه رژیم صهیونیستی همزمان با توسعه پروژه شهرک‌سازی و محاصره قدس+فیلم


دیپلمات موریتانیایی؛سکان‌دار جدید سازمان همکاری اسلامی


قالیباف؛ اگر ما نفت نفروشیم، کسی نفت نخواهد فروخت


وزارت خارجه: «عملیات طرد اقتصادی» آمریکا علیه ایران مصداق تروریسم دولتی است


هراس نتانیاهوی جنایتکار از بادبادک های ساده!


خط و نشان سخنگوی وزارت دفاع برای دشمن با شگفتانه‌های نظامی