نبل و الزهرا پس از آزادی / پایان 4 سال محاصره

شنبه 20 آذر 1395
17:26
نبل و الزهرا پس از آزادی / پایان  4 سال محاصره عملیات آزاد سازی شهر نبل و الزهرا با نام نصر2 شب 12 بهمن 1394 با رمز یازهرا (س) آغاز شد.

 

منطقه عملیات، شمال استان حلب بود و هدف رسیدن به دو شهر نبل و الزهرا که حدود 4 سال در محاصره تکفیری ها بودند. بعد از شکسته شدن خط دشمن تکفیری توسط نیروهای دفاع ملی، طی سه شبانه روز درگیری بی وقفه، ارتش سوریه و نیروهای مقاومت صبح روز پنج شنبه 15 بهمن (1394) به دروازه‌ شهر الزهرا رسیدند.

وضعیت محاصره مناطق نبل و الزهراء با محاصره دیگر مناطق سوریه متفاوت بود، چرا که جمعیت 70 هزار نفری که از شیعیان دوازده امامی این مناطق بودند که در نتیجه محاصره از سوی گروه‌های مسلح تروریستی، طی نزدیک به چهار سال در شرایط سخت با مرگ دست و پنجه نرم می‌کردند. بخش بهداشتی بیشترین خسارت‌ها را در مناطق نبل و الزهرا متحمل شد و کسانی که بر اثر حملات با خمپاره‌ها و موشک‌ها جان نباختند، به علت کمبود دارو جان خود را از دست دادند.

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

سفر رسمی وزیر کشور به باکو


رژیم صهیونیستی، پرچمدار عملیات فریب پرچم دروغین


افزایش قیمت نفت به دنبال تشدید درگیری‌ها در غرب آسیا و حمله به نفتکش‌ها


کره شمالی چندین موشک بالستیک به سمت دریای شرقی شلیک کرد


صهیونیست‌ها 5 عضو یک خانواده فلسطینی را در جنین ربودند


عربستان: در حمله جدید یمن به فرودگاه ملک خالد یک پاکستانی کشته و ۱۱ تن زخمی شدند


ویتکاف و کوشنر خواستار شفافیت مواضع کی یف و اتحادیه اروپا برای پایان جنگ اوکراین شدند


عراقچی: اصرار بر رویکرد نظامی وضعیت منطقه را پیچیده‌تر می‌کند/ اعلام آمادگی ایران برای کمک به گفتگو بین عربستان و یمن


ناامنی در عربستان؛ غول‌های نفتی قید نشست ریاض را زدند


نخستین کنفرانس بین‌المللی «اکوساید: جنایت جنگی خاموش» + فیلم