سفر عمار حکیم به ایران

يکشنبه 21 آذر 1395
01:45
سفر عمار حکیم به ایران منابع عراقی گزارش کردند که عمار حکیم رهبر ائتلاف ملی عراق دیروز(شنبه) در راس هیاتی از اعضای این ائتلاف عازم تهران شده است.

العالم - ایران

به گزارش نوید بهروز خبرنگار شبکه العالم از بغداد این سفر در چهارچوب ارتباط و تبادل نظر درباره طرح حل و فصل ملی درعراق و حضور در کنفرانس بین المللی وحدت اسلامی در تهران انجام می شود.

یک منبع عراقی هم به ایرنا اعلام کرد که سفر حکیم به تهران در ادامه سفرهای منطقه ای اخیر وی به برخی کشورهای منطقه انجام شده است.

براساس این گزارش رئیس مجلس اعلای اسلامی و رهبر ائتلاف ملی عراق قراراست با مسئولان بلند پایه جمهوری اسلامی ایران درباره مسائل مختلف از جمله گسترش مناسبات دو جانبه و مسائل منطقه ای و بین المللی ٬بحث و گفت وگو کند.

ائتلاف ملی فراگیرترین مجموعه سیاسی درعراق است که دولت و بزرگترین فراکسیون را در پارلمان عراق در اختیار دارد.

سید عمار حکیم چند روز قبل به دعوت رسمی پادشاه اردن به 'امان' پایتخت اردن سفر کرد و با مقام های بلند پایه اردنی از جمله ملک عبدالله ٬ در خصوص مسائل مختلف و از جمله مناسبات دو جانبه بحث و گفت وگو کرد.

0% ...

آخرین اخبار

سردار نقدی ؛ عملکرد رژیم صهیونیستی باعث تقویت جبهه یمن شد


صادرات بیش از ۶ هزار تن خرما از شهرستان جهرم به ۴ کشور خارجی


آغاز نشست حکمرانی جهانی ۲۰۲۶ در چین با حضور ایران


رکورد افزایش قیمت نفت در ۵ ماه گذشته و عبور از ۱۱۶ دلار


حزب الله: تلاش‌ها برای به تسلیم واداشتن ملت فلسطین ناکام خواهد ماند


عربستان از حمله موشکی به خمیس مشیط خبر داد


فرمانده کل ارتش: ایران یکی از چهار قدرت اصلی در تولید پهپاد است+فیلم


عالم لبنانی: لبنان تحت هیچ شرایطی صهیونیستی نخواهد شد


حمله مسلحانه به کلیسا در اردن؛ ۷ کشته در پی این حادثه + فیلم


فرانسه خیابان‌ها را امنیتی کرد؛ استقرار ده‌ها هزار نیروی ارتش برای مهار اعتراضات